Κουτσελίνη:Νέα «βόμβα» για συνεργάτιδα της Μενεγάκη: Η αποκάλυψη on camera!
Media

Κουτσελίνη:Νέα «βόμβα» για συνεργάτιδα της Μενεγάκη: Η αποκάλυψη on camera!

Νέα βόμβα για συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη!

Η Ζήνα Κουτσελίνη είχε αποκαλύψει στο Happy Day πως συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη που πήγε στην τελευταία της εκπομπή, την έβριζε λίγες ημέρες πριν στην παραλία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» με νέες δηλώσεις στο star.gr αποκάλυψε πως έμαθε πως υπήρξε ακόμη μία πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία παρότι πήγε στην τελευταία της εκπομπή, την έβριζε μέρες πριν… Άρα οι γυναίκες που κακολογούσαν την Ελένη είναι δύο!

Συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μίλησα για απλά διπρόσωπο συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη. Μίλησα για έναν άνθρωπο και μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω, ότι ήταν γυναίκα. Μίλησα για μια γυναίκα, η οποία πήγε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή και το Σάββατο σε μια παραλία έλεγε τα χειρότερα.

Αυτό που συνειδητοποίησα όμως είναι, πως όταν το είπα αυτό και θα ρίξω την επόμενη βόμβα, δέχτηκα μηνύματα στο κινητό μου, που μου είπαν για άλλη γυναίκα που έκανε το ίδιο. Εγώ όμως δεν αναφερόμουν σε αυτή τη γυναίκα. Οπότε αυτές οι γυναίκες τώρα είναι δύο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις νέες δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη αλλά και στην gallery που ακολουθεί θα δείτε ποιοι ήταν στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved