Άγριες Μέλισσες: «Πάρτι» στο Twitter με τη γέννα της Δρόσως και τον Κυπραίο
Media

Άγριες Μέλισσες: «Πάρτι» στο Twitter με τη γέννα της Δρόσως και τον Κυπραίο

Άγριες Μέλισσες: Οι χρήστες του Twitter έχουν κάνει πρώτο trend στη διαδικτυακή πλατφόρμα το hashtag της σειράς και όχι άδικα βέβαια αφού απόψε παρακολουθήσαμε το προτελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. 

Στο αποψινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη θα καταφέρουν να κερδίσουν χρόνο ώστε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους από τον Μελέτη ή είναι, ήδη, αργά;

Ο Σταμάτης, έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η επιβίωσή του στο χωριό δεν θα είναι εύκολη καθώς η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους.

Η κατάσταση του Κυπραίου, εξαιτίας της μορφίνης, χειροτερεύει και τα βάζει με όλους. Θα τον βοηθήσει ο Νέστορας ή θα αποφασίσει να εκδικηθεί για τον γιο του; Η Ελένη και η Ρίζω προσπαθούν να σώσουν τη Δρόσω και το μωρό. Θα τα καταφέρουν ή η μοίρα έχει τα δικά της σχέδια για αυτή την εγκυμοσύνη που «διέλυσε» τις αδερφές Σταμίρη;

Όποια και αν είναι η απάντηση, οι δραματικές στιγμές της Δρόσως με τη δύσκολη γέννα του μωρού που στη συνέχεια θα παραχωρήσει στην αδελφή της Ασημίνα και τον σύζυγό της Νικηφόρο, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού αλλά και σάτιρας στο twitter.

Αρκεί μόνο να δείτε τα παρακάτω tweets για να γελάσετε με την ψυχή σας με όλα όσα γράφτηκαν στη διαδικτυακή πλατφόρμα με αφορμή τις εξελίξεις στη σειρά που αύριο το βράδυ μας αποχαιρετά με το τελευταίο επεισόδιο για τη σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved