Η Ράνια Τζίμα μιλάει για την 4χρονη κόρη της και τον ρόλο της ως μητέρα!
Media

Η Ράνια Τζίμα μιλάει για την 4χρονη κόρη της και τον ρόλο της ως μητέρα!

Ικανή και έμπειρη δημοσιογράφος, η Ράνια Τζίμα έχει διανύσει μια επιτυχημένη διαδρομή στον τηλεοπτικό στίβο, ξεκινώντας από το ρεπορτάζ.

Με σταθερή συνεισφορά και διατηρώντας χαμηλό προφίλ, επέστρεψε στο ΜΕGΑ, παρουσιάζοντας το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων. Tι αποκαλύπτει όμως η ίδια για την προσωπική της ζωή αλλά και τον ρόλο της ως μητέρα; Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

- Μικρή, τι ονειρευόσασταν να γίνετε όταν μεγαλώσετε;

«Δικηγόρος».

- Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;

«Αυτές που δεν βάζουν όριο σε καμία επιθυμία τους. Αυτές που είναι γενναιόδωρες με άλλες γυναίκες. Αυτές που ζουν ελεύθερες, όποιο κι αν είναι το κόστος».

- Αν έπρεπε να περιγράψετε τον εαυτό σας με λίγες λέξεις, ποιες θα ήταν αυτές;

«Εργασιομανής, ξεροκέφαλη, οξύθυμη, επίμονη, δίκαιη».

- Οι γυναίκες, εντέλει, είμαστε πολύ δυναμικές και τα καταφέρνουμε πιο εύκολα με τους πολλούς ρόλους;

«Ναι, σίγουρα είμαστε πολύ περισσότερο multitaskers, δυστυχώς γιατί μας εκπαιδεύουν να είμαστε. Μας μεγαλώνουν να πιστεύουμε ότι αν δεν είμαστε ταυτοχρόνως καλές επαγγελματίες, όμορφες, οικονομικά ανεξάρτητες, καλές μαμά-δες και τόσα άλλα, τότε δεν θα αξίζουμε την αγάπη των άλλων. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να χαλαρώσουμε».

- Επιστρέφοντας στο σπίτι, ποιες σκέψεις σας κατακλύζουν;

«Δυστυχώς, υπάρχουν μέρες που κουβαλάω τη δουλειά στο σπίτι, ωστόσο η Ελένη μου δείχνει πλέον το δρόμο για την ουσία, κάθε βράδυ».

- Η πιο όμορφη στιγμή που περνάτε με την κόρη σας;

«Οι αγκαλιές στο κρεβάτι πριν από το βραδινό ύπνο και κάτι περίπατοι που κάνουμε οι δυο μας και συζητάμε πια κανονικά, όταν πέφτει ο ήλιος».

- Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο και ποιος ο μεγαλύτερος φόβος που έχετε για το μέλλον της;

«Η μεγάλη μου αγωνία είναι αν θα βρει έναν πραγματικό σύντροφο αργότερα, έναν πραγματικό συνοδοιπόρο. Αγωνιώ για τους ανθρώπους που θα βρεθούν στο δρόμο της. Όνειρο είναι να τη δω ελεύθερη, ανεξάρτητη, χαρούμενη, κι εγώ από δίπλα, αν χρειαστεί κάτι».

- Τι εκπλήξεις σας προσφέρει;

«Τώρα είναι σε μια υπέροχη ηλικία, είναι τεσσάρων. Τραγουδάει συνέχεια, είναι πολύ τρυφερή, έχει πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για εμένα. Έχει χιούμορ αυτό το παιδάκι! Περνάω πραγματικά καλά μαζί της», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved