Καραβάτου - Κατσούλης: «Θα υπάρχουν και αλλαγές και εκπλήξεις στην εκπομπή»
Media

Καραβάτου - Κατσούλης: «Θα υπάρχουν και αλλαγές και εκπλήξεις στην εκπομπή»

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη δουλειά η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν για τα έντεκα χρόνια κοινής πορείας και αν είναι δύσκολο να βρίσκονται τόσες πολλές ώρες καθημερινά, ενώ παράλληλα σχολίασαν την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να σταματήσει από την τηλεόραση.

Κατερίνα, με τον Κρατερό έχετε έντεκα χρόνια κοινής πορείας ως ζευγάρι. Τα εννέα εξ αυτών είστε γονείς και τα τελευταία έξι μαζί και στη δουλειά. Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι τόσες πολλές ώρες καθημερινά με τον άνθρωπο σου;

Με τον Κρατερό δεν είμαστε μέρα-νύχτα μαζί, αν εξαιρέσεις την περίοδο του κορονοϊού. Επί της ουσίας, τα λέμε στην εκπομπή κυρίως, γιατί είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος. Έχει την ολοκληρωτική επιμέλεια και φροντίδα του «Modus Vivendi», παίζει στο θέατρο. Είναι κατανεμημένος ο χρόνος μας. Κάνουμε πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στην ημέρα. Από την άλλη, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τα χρόνια. Ήρθαν και έφυγαν με πολλή αγάπη.

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κλείσει, έστω και προσωρινά, ένα μεγάλο κύκλο της στην τηλεόραση. Φανταζόσουν ότι θα σταματούσε;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Όχι, δεν το περίμενα. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν και για μένα έκπληξη. Μια παρουσιάστρια που έχει διαγράψει αυτήν την πορεία, αποτελεί ουσιαστικά ένα status quo για την τηλεόραση. Από την άλλη, όμως, έχει αυτήν την πολυτέλεια, άρα είναι πάρα πολύ τυχερή. Πιστεύω όπως είπε και η Άση (σ.σ. Μπήλιου) στην εκπομπή ότι πραγματικά αυτό είναι ένα μικρό διάλειμμα και ότι σε πολύ λίγο καιρό θα είναι μαζί μας.

Θα λείψει;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Φυσικά. Είναι μια συνήθεια των τηλεθεατών για πολλά χρόνια. Θα είναι διαφορετικά η τηλεόραση χωρίς τη Μενεγάκη.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ: Η τηλεόραση κάθε χρόνο είναι διαφορετική, γιατί εξελίσσεται, μεταλλάσσεται και διαφοροποιείται. Η Ελένη Μενεγάκη την υπηρέτησε με μεγάλη συνέπεια σχεδόν τρεις δεκαετίες. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι το οποίο οφείλει να της το αναγνωρίσει οποιοσδήποτε. Ακόμα και όσοι δεν ήταν φανατικοί θαυμαστές της, δεν μπορούν να μη δεχτούν ότι υπήρξε ένας άνθρωπος που έκανε αυτή τη δουλειά 30 χρόνια, γράφοντας τη δική του προσωπική ιστορία.

Κλείνοντας τι εκπλήξεις και αλλαγές θα υπάρχουν του χρόνου στην εκπομπή;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ: Είναι δυνατόν να λεγόμαστε «ΚουΚου» και να μην κάνουμε ανατροπές, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες; Τον Σεπτέμβριο θα υπάρχουν και αλλαγές και εκπλήξεις.

ΚΡΑΤΕΡΟΣ: Θα έχουμε καινοτομίες και πολύ κέφι. Θα σας ταξιδέψουμε στον κόσμο μας με φρέσκια, ξεκούραστη ματιά, υπέροχη ενέργεια και διάθεση, είπαν στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved