Έρχονται τρεις νέες σειρές στο MEGA (Photos)
Media

Έρχονται τρεις νέες σειρές στο MEGA (Photos)

Το MEGA, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2020-2021, επιθυμεί να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης.

Γι΄αυτόν τον λόγο γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν αρκετές τυπολογίες προγραμμάτων, ενώ μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται, φυσικά, οι ελληνικές σειρές.

Απομένουν περίπου δύο μήνες μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η οποία προβλέπεται ακόμα πιο ανταγωνιστική από τις προηγούμενες, και οι ιθύνοντες των καναλιών διαμορφώνουν τα προγράμματα που θα παρουσιάσουν στο τηλεοπτικό κοινό.

Στο ίδιο μοτίβο κινούνται και στο «στρατόπεδο» του MEGA, που θέλουν να μπουν δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Σε αυτό το πλαίσιο, πέρα από ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές κι ένα τηλεπαιχνίδι, στα σκαριά βρίσκονται τρεις νέες ελληνικές σειρές.

Άλλωστε, ο σταθμός φημίζεται για την παράδοση του στον τομέα της μυθοπλασίας χάρη στην οποία δημιούργησε μια δυνατή ταινιοθήκη, οπότε δεν γινόταν να απουσιάζει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν δώσει, αρχικά, το πράσινο φως στην παραγωγή τριών σειρών, που έχουν στο επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις, τους απαγορευμένους έρωτες και την εξιχνίαση εγκλημάτων, αντίστοιχα. Να σημειωθεί δε ότι δεν θα βγουν όλες μαζί στον «αέρα», αλλά σταδιακό.

Τα σίριαλ που εγκρίθηκαν

Η Μυρτώ Κοντοβά («Υπέροχα πλάσματα», «Μίλα μου βρώμικα») επιστρέφει, έπειτα από πολύχρονη τηλεοπτική απουσία, και υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία μίας νέας σειράς που έχει στο επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις. Συγκεκριμένα, παρακολουθεί μία παρέα ανθρώπων που βρίσκονται στην ηλικία των 40 ή την έχουν ξεπεράσει και, ουσιαστικά, έχουν ζήσει ήδη αρκετές εμπειρίες, Όχι μόνο προσωπικές αλλά και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, όπως είναι η οικονομική κρίση, ο κορονοϊός κ.ά.

Η σκηνοθετική πρωτοτυπία της εν λόγω δουλειάς, είναι ότι παρακολουθούμε τις ιστορίες των ηρώων τραβηγμένες σαν σέλφι βίντεο. Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συμφωνήσει, ανάμεσα σε άλλους, ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Θεοδώρα Τζήμου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου κ.ά.

Η δεύτερη σειρά που έχει πάρει το πράσινο φως είναι ένα ερωτικό αστυνομικό δράμα με προσωρινό τίτλο εργασίας «Έξαψη», σε σενάριο Τίνας Καμπίτση («Ονειροπαγίδα», «Daddy Cool» κ.ά,) και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου.

Η εν λόγω πρόταση σχετίζεται με ένα γενικότερο παιχνίδι με σχέσεις, απαγορευμένους έρωτες, που έχουν ένα παρελθόν, παρόν και, από ό,τι φαίνεται, μέλλον, εξουσία και ίντριγκες. Αυτή την περίοδο γίνονται συζητήσεις με ηθοποιούς για να πρωταγωνιστήσουν και, σύμφωνα με πληροφορίες μία από αυτούς είναι η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Τέλος, η τρίτη σειρά που θα δούμε στον «αέρα» του μεγάλου καναλιού είναι ένα αστυνομικό θρίλερ σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου («Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «θα γίνει της πολυκατοικίας» κ,ά.) και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.

Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο ένα γεγονός που συνέβη στο παρελθόν, ένα έγκλημα, με το στενό περιβάλλον του θύματος να ζητάει την εξιχνίασή του! Μέχρι να συμβεί αυτό, οι Αρχές πρέπει να αντιμετωπίσουν διάφορα εμπόδια, ενώ, παράλληλα, παρακολουθούμε τις πιο προσωπικές ιστορίες των ηρώων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved