Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη καταδικάζεται σε… ισόβια – Σοκαριστικές εξελίξεις
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη καταδικάζεται σε… ισόβια – Σοκαριστικές εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Οι διαβόητες πια αδερφές Σταμίρη βρίσκονται αντιμέτωπες με τα σκληρά χτυπήματα της μοίρας για μια ακόμη φορά.


Νέα μάχη


Το κράτος, όπως οφείλει, της διορίζει υπεράσπιση. Στο Διαφάνι φτάνει ο δικηγόρος (ως την ώρα που γράφονταν αυτές ον γραμμές δεν είχε γίνει γνωστό ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί), που θα αναλάβει την υπόθεση της. Η Ελένη γνωρίζει ότι έχει λίγες πιθανότητες, αλλά αποφασίζει να δώσει και αυτή τη μάχη Ξεκινά εξιστορώντας του όλα τα γεγονότα, κάνοντας μια μεγάλη αναδρομή στη ζωή της, στην οικογένεια της, στο τι συνέβη εκείνη τη βραδιά, αποκρύπτοντας τη συμμετοχή των αδελφών της στο φόνο. Εκείνος, όσο τη γνωρίζει καλύτερα και όσο ακούει από όλους να υμνούν το πάθος, το κουράγιο, τη δύναμη και τη μαχητικότητα της, τόσο περισσότερο τη θαυμάζει.


Πίεση στη φυλακή

Η Ελένη θα γλιτώσει την καταδίκη σε θάνατο, αλλά ο εισαγγελέας (θα τον υποδυθεί ο Συμεών Τσακίρης που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη στηνταινία «Κάτω από το σεντόνι») θα την καταδικάσει σε ισόβια. Στη φυλακή η Ελένη θα περάσει πολύ δύσκολα

Οι υπόλοιπες κρατούμενες θα αντιδράσουν στο δυναμικό χαρακτήρα της και θα δεχτεί πολλές επιθέσεις. Η μαχητικότητα και η θέση της δεν θα αρέσουν ούτε στο διευθυντή των φυλακών, τον οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Ωστόσο, εδώ η κατάληξη θα είναι διαφορετική: αν και η γνωριμία τους θα ξεκινήσει πολύ άσχημα, αυτό θα ανατραπεί με συναρπαστικό τρόπο, καθώς ο επικεφαλής του σωφρονιστικού ιδρύματος θα ερωτευτεί την κρατούμενη του.

Πηγή Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved