Ξυλά - Μίχας: Ο έρωτας με διαφορά ηλικίας που θα φέρει αντιδράσεις
Media

Ξυλά - Μίχας: Ο έρωτας με διαφορά ηλικίας που θα φέρει αντιδράσεις

Στην ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει και πάλι το Star ύστερα από τρία χρόνια απουσίας και φιλοδοξεί να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Πρόκειται για μια εβδομαδιαία σειρά που φέρει τον τίτλο «Έρωτας, με διαφορά», τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες. Το Star, μετά από τρία χρόνια απουσίας από την ελληνική μυθοπλασία, αποφάσισε να επενδύσει και πάλι σε ελ­ληνικές σειρές, παρόλο που δεν εί­ναι το φόρτε του μιας και όσες έχει προβάλλει δεν έχουν ξεπεράσει το 10% στην τηλεθέαση.

Ωστόσο, βλέποντας πως η μίνι σειρά «Έτερος εγώ χαμένες ψυχές» έκανε επιτυχία, οι ιθύνο­ντες αποφάσισαν να τολμήσουν να κάνουν ξανά το... ελληνικό βήμα. Ο τίτλος της νέας ρομαντικής σειράς που ετοιμάζει το κανάλι θα είναι «Ερωτας, με διαφορά» και θα προβάλλεται εβδομα­διαία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Το σενά­ριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας με τη σύζυ­γο του Δήμητρα Σάκαλη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Φαίη Ξυλά, τον Βασίλη Μίχα, την Βίβιαν Κοντομάρη και αλλους πολλούς. Πάντα ο έρωτας αποδεικνύεται απρόβλεπτος και ανίκητος! Αυτή τη φορά, όλα ξεκινούν από ένα μικρό ατύχημα!

Η τριανταεννιάχρονη Ζέτα (Φαίη Ξυλά), μια μητέρα τριών παιδιών και ο εικοσιτετράχρονος Κωστής (Βασίλης Μίχας), ένας γοητευτικός; bartender γνωρίζονται, ερω­τεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέ­ση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων αλλά και ανατροπών. Οι δυο τους πρέ­πει να διαχειριστούν τις προσωπι­κές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμή­σουν να προχωρήσουν σ' αυτό που τους κάνει ευ­τυχισμένους!

Θα τολμή­σει η Ζέτα να αλλάξει ολό­κληρη τη ζωή της για χάρη του Κωστή; θα καταφέρει ο Κωστής να ανταποκριθεί στις ευθύνες του νέου του ρόλου: Πρόκειται για την ιστορία μιας μονογονεϊκής οικογένειας που ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα και ξαφνικά αλλά­ζει... πίστα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved