Γιώργος Αυτιάς: Δεν πάει ο νους σας τι του έχει συμβεί on air!
Media

Γιώργος Αυτιάς: Δεν πάει ο νους σας τι του έχει συμβεί on air!

O Γιώργος Αυτιάς αποκάλυψε τι του έχει συμβεί on air και δεν το πιστεύαμε!¨

Ο Γιώργος Αυτιάς έκανε απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς και αναφέρθηκε στα απρόοπτα που του έχουν συμβεί on air και δεν είναι και λίγα.

Πώς βλέπετε τη νέα σεζόν;

«Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για όλους, λόγω των οικονομι­κών πιέσεων εξαι­τίας του κο­ρονοϊού. θα μας βρει στο επίκεντρο της ύφεσης και θα δο­κιμαστούν πολλές αντοχές. Τα κανάλια αναγκαστικά θα ανεβάσουν στροφές στην ενημέ­ρωση...»

Πού θα κινηθείτε και πώς;
«Στην άμεση στήριξη της κοινω­νίας και των προβλημάτων της, σε πίεση για λύση προβλημά­των, σε αμεσότητα ενεργειών... Όταν συρρικνώνεται η οικονο­μία, τότε η ζήτηση πέφτει και οι δυσκολίες μεγιστοποιούνται. Εκεί μια εκπομπή μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Άρα θα έχετε πολλή δουλειά και τη νέα σεζόν, λόγω των οικονο­μικών εξελίξεων...

«Είναι σωστή η επισήμανση σας. θα τρέξουν πολλά κοινωνικά θέ­ματα, που θα χρειαστούν στήριξη. Πέρυσι πήραμε πάνω από 1.000.000 email συνανθρώπων μας, γυναικών, εργαζόμενων, επι­χειρηματιών, μισθωτών, συνταξι­ούχων, ανέργων, γονέων... Ο κό­σμος, κλεισμένος λόγω κορονοϊ­ού, διψούσε για πληροφόρηση. Εκατοντάδες κοι­νωνικές ομάδες μας έθεσαν τα θέ­ματα τους και πή­ραν απάντηση από την πολιτεία. Δό­ξα τω θεώ, βοη­θήσαμε να τεθεί το θέμα τους, να απαντηθεί από τους αρμόδι­ους υπουργούς και σε αρκετές περιπτώσεις να λυθεί!»

Δέχεστε πολλά μηνύματα από τους τηλεθεατές. Πιέσεις δέχεστε;

«Τα μηνύματα έρχονται βροχή! Ει­δικά με τον κορονοϊό, έπρεπε να απαντήσω σε όλους, γιατί το Δη­μόσιο ήταν κλειστό, οι υπηρεσίες δεν λειτουργούσαν και όλα ήταν σε δυσκολία επικοινωνίας. Επιδό­ματα, μισθοί συντάξεις, έκδοση εγκυκλίων... χαμός! Το άλλο που πετύχαμε ήταν όταν μια αεροπορι­κή εταιρία έστειλε θεσσαλονικείς στη Ρουμανία αντί για τη Θεσσα­λονίκη όπου ήταν ο προορισμός τους! Ξύπνησα τον υπουργό. Επι­κοινώνησα μαζί τους, μιλούσα με συγγενείς, τους έφερα σε επικοι­νωνία με τον υπουργό στον αέρα της εκπομπής και ήρθαν Ελλάδα το ίδιο απόγευμα! Τότε ο φίλος μου ο Κανάκης μου είπε στον σέ­ρα: “Aftias – Travel»

Έχει κινδυνέψει ποτέ η θέση σας σε δουλειά ή, ακόμα χειρότερα, η ζωή σας;

«Μια φορά, όταν ήμουν νεαρός ρεπόρτερ, στο ξεκίνημα της τη­λεόρασης, οι τελωνειακοί είχαν βρει κάπου στον Ασπρόπυργο αποθήκες καυσίμων με νοθευμέ­νο πετρέλαιο... Εκατομμύρια φο­ροδιαφυγή. Όταν τέλειωσαν το ρεπορτάζ και η καταγραφή του γεγονότος, κινδυνέψαμε... αλλά όλα καλά».

Το πιο απίθανο που σας ζήτησαν εν μέσω κορονοϊού;

«Μια υποψήφια νύφη μου ζήτη­σε να πω στον Μητσοτάκη να μη φοράνε μάσκα η νύφη και ο γα­μπρός!»

Η πιο αστεία στιγμή στον αέρα; Μπορείτε να τη θυμηθείτε; Ή την πιο... άβολη ίσως;

«Η πιο αστεία ήταν όταν μια κυ­ρία είπε στον αέρα "κύριε πρω­θυπουργέ"! Η πιο δύσκολη όταν έκανα εκπομπή δύο ώρες με κολι­κό. Δεν το κατάλαβε κανείς, ούτε καλεσμένοι ούτε συνεργάτες ούτε κάποιος άλλος. Έσφιξα τα δόντια και η εκπομπή βγήκε μια χαρά! Η πιο άβολη ήταν όταν ένας νέος βουλευτής ήρθε ακάλεστος! Νό­μιζε ότι είχε προσκληθεί από την εκπομπή μας!», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στο περιοδικό Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved