ΕΡΤ: Νέες εκπομπές για παιδιά φιλόζωους και λάτρεις της οικολογίας!
Media

ΕΡΤ: Νέες εκπομπές για παιδιά φιλόζωους και λάτρεις της οικολογίας!

ΕΡΤ: Μια σειρά από νέες παραγωγές θα προστεθούν στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης τον Σεπτέμβριο, ενώ το πράσινο φως πήραν ακόμη δύο εκπομπές για να συνεχίσουν και την επόμενη περίοδο. 

Στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2 από το φθινόπωρο θα προστεθεί μια νέα εκπομπή με τίτλο «ΜΑΜΑ-ΔΕΣ», η θεματολογία της οποίας θα επικεντρώνεται σε θέματα σχετικά με μαμάδες και παιδιά.

Παρουσιάστρια θα είναι η Ζωή Κρονάκη, η οποία μέχρι πρότινος είχε την επιμέλεια στήλης για το παιδί στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha.

Άλλη μία εκπομπή με τίτλο «Πλάνα με ουρά», που θα απευθύνεται σε φιλόζωους, θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ2. Τις συνεντεύξεις της εκπομπής θα επιμελείται η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη.

Επίσης, στις νέες παραγωγές της δημόσιας τηλεόρασης συγκαταλέγεται και η εκπομπή οικολογικού περιεχομένου «Πράσινες ιστορίες», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην ΕΡΤ3.

Νέο κύκλο επεισοδίων εξασφάλισε και η εκπομπή της ΕΡΤ2 «Από πέτρα και χρόνο». Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει περιοχές και ανθρώπους σε μέρη επιλεγμένα, με ιδιαίτερα ιστορικά, πολιτιστικά και γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά.

Τέλος, στην ΕΡΤ3 θα συνεχίσει τη νέα σεζόν η εκπομπή «Οίνος ο αγαπητός» ταξιδεύοντας μας στους δρόμους του κρασιού τπς Ελλάδας, με ξεναγό τον οινολόγο δρα Δημήτρη Χατζήνικολάου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved