Τα καλύτερά μας χρόνια: Ονόματα έκπληξη μπαίνουν στη σειρά
Media

Τα καλύτερά μας χρόνια: Ονόματα έκπληξη μπαίνουν στη σειρά

Τα καλύτερά μας χρόνια: Η Τόνια Σωτηροπούλου θα υποδυθεί την Αντιγόνη, μια ωραία και μυστηριώδη γυναίκα που οι κακές γλώσσες λένε διάφορα για εκείνη

Σημαντικές προσθήκες στο καστ των ηθοποιών έρχονται στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 με τίτλο «Τα καλύτερά μας χρόνια». Στη φρέσκια αυτή οικογενειακή κωμωδία της δημόσιας τηλεόρασης τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει- εκτός από τους Κατερίνα Παπουτσάκη Μελέτη Ηλία, Υβόννη Μαλτέζου, Τζένη Θεωνά, Εριφύλη Κιτζόγλου, Δημήτρη, Καπουράνη Μανώλη Γκίνη, στο καστ προστίθενται και οι Τόνια Σωτηροπούλου, Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Δρακόπουλος και Ερρίκος Λίτσης.

Η Τόνια Σωτηροπούλου θα υποδυθεί την Αντιγόνη, μια ωραία και μυστηριώδη γυναίκα που οι κακές γλώσσες λένε διάφορα για εκείνη, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

Η Αντιγόνη είναι μαμά, καθώς έχει ένα νόθο παιδί, τον Χάρη, που γίνεται ένας από τους καλύτερους φίλους του Αγγέλου (Μανώλης Γκίνης).

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κρατά τον ρόλο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου, ενός φιλοχουντικού εργολάβου οικοδομών, αφεντικού του Στέλιου (Μελέτη Ηλία) και αργότερα κουμπάρου του.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος είναι ένας καθ' όλα δραστήριος παπάς στην ενορία του, ενώ ο Ερρίκος Λίτσης παίζει τον περιπτερά της γειτονιάς, έναν τύπο μοναχικό και απομονωμένο, ο οποίος αρέσκεται να περνά την ώρα του με τον Αγγελο και την παρέα του, παρά με τους συνομηλίκους του.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει η Όλγα Μαλέα, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Νίκος Απειρανθίτης και Κατερίνα Μπέη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved