Έλα στη θέση μου: Οι δυο γυναίκες που θα αναστατώσουν Αχιλλέα και Βλάσση
Media

Έλα στη θέση μου: Οι δυο γυναίκες που θα αναστατώσουν Αχιλλέα και Βλάσση

Έλα στη θέση μου: Άνω- κάτω θα γίνει η ζωή του Αχιλλέα και του Βλάσση με την είσοδο δύο νέων γυναικών στη ζωή τους στα νέα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Ο λόγος για την Ειρήνη Φαναριώτη και τη Φιόνα Γεωργιάδη, που πρόκειται να εμπλακούν σε νέες ιστορίες και περιπέτειες με τους δύο ήρωες της σειράς, Έλα στη θέση μου.

Eνώ η κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Βλάσης και ο Αχιλλέας είναι δύσκολη, τα πράγματα για εκείνους δείχνουν να ανατρέπονται ξανά. Oι ιθύνοντες της κωμωδίας του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου» σκοπεύουν να τοποθετήσουν δύο νέα πρόσωπα στο καστ της σειράς, τα οποία θα έχουν άμεση σχέση με τον Αχιλλέα και τον Βλάση.

Μάλιστα, επέλεξαν την Ειρήνη Φαναριώτη και τη Φιόνα Γεωργιάδη για να υποδυθούν τους ρόλους των δύο γυναικών που θα εισβάλουν στη ζωή των ηρώων και θα την αναστατώσουν. Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος η σχέση Βλάση και Μαρίνας οδηγήθηκε σε τέλμα, ενώ η προοπτική για μία νέα επανασύνδεση του ίδιου με τη Φαίη έμεινε ανοιχτή.

Το ζήτημα, ωστόσο, είναι αν θα καταφέρει ο Βλάσης να την κρατήσει στη ζωή του για χάρη του παιδιού ή αν θα αποφασίσει να προχωρήσει παρακάτω. Το νέο πρόσωπο που θα μπει στην καθημερινότητα του, που δεν είναι άλλο από τη Φιόνα Γεωργιάδη, πρόκειται να δώσει απάντηση σε αυτό το ερώτημα και να ανακατέψει την τράπουλα για το ζευγάρι Φαίη - Βλάσης.

Από την άλλη, σύμφωνα με το «Mytv» και ο Αχιλλέας βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή της ζωής του. Ένας ένας, οι δικοί του άνθρωποι τον εγκαταλείπουν. Ταυτόχρονα, η Ρενάτα, διεκδικεί ένα καλύτερο μέλλον δίπλα στον Μάρκο. Έτσι, η νέα γυναίκα που θα γνωρίσει αναμένεται να διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα στη ζωή του. Τη γυναίκα αυτή θα ενσαρκώσει η Ειρήνη Φαναριώτη, που με την προσωπικότητα της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους θα έρθουν σε επαφή θα σηματοδοτήσει πολλά για το μέλλον τους.

Ο χαρακτήρας του Αχιλλέα, ωστόσο, που θυμίζει τον παλιό, κακό Αχιλλέα, δεν θα σταματήσει να του δημιουργεί προβλήματα. Στα νέα επεισόδια της 5ης σεζόν, λοιπόν, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και οι ανακατατάξεις στη ζωή των ηρώων θα αποτελούν σύνηθες φαινόμενο. Το ανανεωμένο καστ, όπως αναφέρει το Mytv, πρόκειται να δώσει μια άλλη πνοή, που σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες ρόλους θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, θα καταφέρουν οι ήρωες να βρουν επιτέλους την ευτυχία ή η μοίρα τους έχει ορίσει κάτι διαφορετικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved