Ντόλτσε βίτα: Η Χριστίνα είναι απαρηγόρητη!
Media

Ντόλτσε βίτα: Η Χριστίνα είναι απαρηγόρητη!

Ντόλτσε βίτα: Στο σημερινό (10/8) επεισόδιο της σειράς, η Χριστίνα, με τη βοήθεια της Σάσας, συνεχίζουν την προσπάθεια εξόντωσης της Ελένης, της υποτιθέμενης ερωμένης του Αντώνη.

Παράλληλα, ο Αντώνης κάνει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας στη Χριστίνα για τον Λουκά, ο καυγάς τους γίνεται πολύ έντονος και ο Αντώνης τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι.
Η Χριστίνα είναι απαρηγόρητη...

Μετά τον τσακωμό του με τη Χριστίνα και το φευγιό του από το σπίτι, ο Αντώνης γυρνάει μεθυσμένος και απειλεί ότι θα μιλήσει σε όλους για τη σχέση του με τη Χριστίνα. Η Χριστίνα πανικοβάλλεται και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει το στόμα του Αντώνη κλειστό αλλά το μεγάλο σοκ γι' αυτήν έρχεται όταν πιάνει τον Αντώνη έπ' αυτοφώρω με τη Ντορίτα σε έντονες ερωτικές περιπτύξεις.
Καταλαβαίνει ότι δεν έχει θέση δίπλα στον Αντώνη. Αποφασίζει να χωρίσει μαζί του αλλά τα γεγονότα, όμως, την προλαβαίνουν.
Αφού καλά καλά του το έχει ανακοινώσει έρχεται από το Μεσολόγγι η μητέρα του Αντώνη με διάθεση να παντρέψει το γιο της με την κόρη της Χριστίνας. Ενώ η κατάσταση στο σπίτι είναι τεταμένη, η μητέρα του Αντώνη από το Μεσολόγγι πιέζει τους πάντες να γίνει επιτέλους ο γάμος της Ντορίτας με τον Αντώνη.
Η Χριστίνα πανικοβάλλεται. Βλέπει ότι όλα τελείωσαν ανάμεσα σ' αυτήν και τον Αντώνη, ειδικά όταν ο Αντώνης υποκύπτει στις πιέσεις της μητέρας του και δέχεται να παντρευτεί τη Ντορίτα. Η Χριστίνα μόνη και απογοητευμένη θυμάται όλα αυτά που έζησαν μαζί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved