Media

Χαραλαμπίδης σε Κοντογεώργη: «Σου το ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά» (video)

Gossip-tv Team

Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Ρένο Χαραλαμπίδη και τη Νάντια Κοντογεώργη όταν η τελευταία φιλοξένησε τον ηθοποιό και σκηνοθέτη στην εκπομπή της με τίτλο ΦλΕΡΤ

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν μία μικρή διένεξη όταν η κουβέντα τους περιστράφηκε γύρω από την επική χολιγουντιανή ταινία Καζαμπλάνκα με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να επαναφέρει το θέμα λέγοντας:

“Σου είπα προ ολίγου ότι διαφωνούμε σε κάτι και μου είπες ότι αν διαφωνώ έχω άδικο”.

Τότε εκείνος της απάντησε προσπαθώντας να της εξηγήσει πως πιστεύει ότι ο πρωταγωνιστής, o Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ είχε εξαπατηθεί δύο φορές από την πρωταγωνίστρια: “Δεν είπα αυτό. Είπα ότι θα σε πείσω. Μπορεί να έχω εγώ άδικο και να με πείσεις εσύ”.

Ο καλλιτέχνης συνέχισε προσπαθώντας να αιτιολογήσει την άποψή του όμως η Νάντια Κοντογεώργη επέμεινε ότι ο πρωταγωνιστής ήταν εκείνος που καθοδήγησε την απόφαση της πρωταγωνίστριας στην ιστορία.

“Δεν είναι κανένα κορόιδο. Εγώ είμαι φεμινιστής, δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες οδηγούνται, μην τρελαθούμε” τόνισε εκείνος παίρνοντας τον λόγο.

Εκείνη για να αλλάξει θέμα, τον ρώτησε: “Τι λατρεύεις στις γυναίκες;” με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να της λέει πως του αρέσουν τα κουρέματά τους και το γεγονός ότι μπορούν και βάφουν τα μαλλιά τους μιας και θα ήθελε και εκείνος να μπορεί να τα βάψει.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης όμως λίγο αργότερα επέμεινε στη συζήτησή τους για το έργο "Καζαμπλάνκα" όμως η Νάντια Κοντογεώργη με αμηχανία τού είπε πως δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στην κουβέντα τους μιας και είχε πολλές ερωτήσεις και γι' αυτό και του ζήτησε να μιλήσει για τις δικές του ταινίες.

Όμως λίγο αργότερα η κουβέντα κινήθηκε στο ίδιο θέμα με τον Ρένο Χαραλαμπίδη να λέει: “Για την Καζαμπλάνκα εσύ συγχύστηκες αλλά στο ‘πα, μη μου πουλάς τσαμπουκά σε θέματα που είναι η ειδικότητά μου!”

“Δεν πουλάω τσαμπουκά” του είπε εκείνη.

“Χαριτωμένα” της είπε εκείνος και εκεί έληξε το όλο θέμα όμως η ατμόσφαιρα είχε ενταθεί ανάμεσά τους, είναι η αλήθεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved