Ντόλτσε βίτα: Μελαγχολική η Χριστίνα πριν τον αρραβώνα της Ντορίτας
Media

Ντόλτσε βίτα: Μελαγχολική η Χριστίνα πριν τον αρραβώνα της Ντορίτας

Ντόλτσε βίτα: Στο σημερινό (11/8) επεισόδιο της σειράς, η εορταστική ατμόσφαιρα κάνει τη Χριστίνα ακόμα πιο μελαγχολική.

Ενώ οι ετοιμασίες για τους επίσημους αρραβώνες της Ντορίτας με τον Αντώνη συνεχίζονται, η Σάσα για να βοηθήσει τη Χριστίνα προσπαθεί με εντελώς αθέμιτα μέσα να διαλύσει τον αρραβώνα.
Κάτι που δεν καταφέρνει. Τη νύχτα, όμως, της παραμονής και ενώ η Χριστίνα είναι ολομόναχη στο σπίτι, μπαίνει ξαφνικά ο Αντώνης και πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.
Περνάνε την πιο ωραία τους νύχτα μέχρι τώρα. Η Φωτεινή, όμως, η μητέρα του Αντώνη, αντιλαμβάνεται κάτι και έξαλλη διαλύει τον αρραβώνα. Η Χριστίνα είναι ανίκανη να κρύψει τη χαρά της...


Η Χριστίνα, ύστερα από έντονες πιέσεις του Αντώνη να πάνε κάπου οι δυο τους, αποφασίζει να φύγουν για ένα διήμερο στο Ναύπλιο.
Με πανικό, προσπαθεί να πάρει όλες τις προφυλάξεις, λέει ότι θα είναι στον Ωρωπό, αλλά πριν καλά καλά φθάσει στο Ναύπλιο, η 'Ολγα παθαίνει καρδιακή συγκοπή και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Προσπαθούν να βρουν τη Χριστίνα, αλλά φυσικά δεν την βρίσκουν πουθενά. Η Χριστίνα φθάνει ύστερα από δύο μέρες, μαθαίνει για τη γιαγιά, που είναι στα τελευταία της, και γεμάτη τύψεις τρέχει στο νοσοκομείο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved