Η πιο αστεία σκηνή της ελληνικής TV που «γονάτισε» τους πρωταγωνιστές της
Media

Η πιο αστεία σκηνή της ελληνικής TV που «γονάτισε» τους πρωταγωνιστές της

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η πιο αστεία σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης σίγουρα θα σκεφτείς αυτήν. 

Στο πέρασμα των χρόνων δεν είναι λίγες οι σειρές εκείνες που αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό και αγαπήθηκαν πολύ. Ατάκες από κωμικές σειρές ακούγονται ακόμη και σήμερα σε παρέες και ας έχουν προβληθεί πριν από είκοσι χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι κωμικά σήριαλ όπως οι «Δύο ξένοι», τα «Εγκλήματα», οι «Σαββατογεννημένες», το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Παρά 5» αλλά και το «50-50» κάθε φορά που προβάλλονται σε επανάληψη χτυπούν απίστευτα νούμερα τηλεθέασης. Τι και αν τις συγκεκριμένες σειρές τις έχουμε δει αμέτρητες φορές πάντα υπάρχει χρόνος για να απολαύσουμε ξανά και ξανά αγαπημένες «θανατηφόρες» ατάκες των ηρώων.

Μια από τις πιο αστείες όμως σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης ανήκει στο «50-50» με πρωταγωνιστές τους Πέτρο Φιλιππίδη, Σάκη Μπουλά και Παύλο Χαϊκάλη.

Οι περιπέτειες των τριών αντρών και των γυναικών τους που ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία οι: Άβα Γαλανοπούλου, Βάνα Ραμπότα και Μαρία Ανδρούτσου υπήρξαν ανεπανάληπτες στην ελληνική τηλεόραση. Η μια αστεία σκηνή διαδεχότανε την άλλη και οι ατάκες έχουν μείνει πλέον στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Το «50-50» ήταν γεμάτο με αστείες σκηνές, όμως υπάρχει μία που ξεχωρίζει και κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φανατικών τηλεθεατών της σειράς.

Πρόκειται για τη σκηνή με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Σάκη Μπουλά ντυμένοι μοναχοί να αναρωτιούνται «Τι σκότωσε ο Άη Γιώργης;». Σ’ αυτήν ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος προσπαθούν να βοηθήσουν τον Κίμωνα, που ερμήνευε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που έχει γίνει αίφνης θρήσκος.

Ο αυτοσχεδιασμός του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία με τον Σάκη Μπουλά και τον Παύλο Χαικάλη να μπαίνουν αμέσως στο «παιχνίδι» και να γίνει στα γυρίσματα το έλα να δεις από τα γέλια.

Το γύρισμα διεκόπη πολλές φορές, καθώς οι συντελεστές και οι ηθοποιοί έκλαιγαν από τα γέλια και δεν μπορούσαν να την ολοκληρώσουν.Ο σκηνοθέτης, Βασίλης Θωμόπουλος, αναγκάστηκε να εκκενώσει το χώρο των γυρισμάτων από τους υπόλοιπους συντελεστές προκειμένου να μπορέσει να τη φέρει εις πέρας.

Δείτε στο video που ακολουθεί την απολαυστική σκηνή από το «50-50».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved