Elif: Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ – Κίνδυνος για το μωρό
Media

Elif: Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ – Κίνδυνος για το μωρό

Elif: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Star Channel είναι γεμάτες αγωνία και δύσκολες καταστάσεις για τους ήρωες της σειράς. 

Όσο και αν ο Σελίμ προσπαθεί να κρύψει από τα αγαπημένα του πρόσωπα τη σοβαρότητα της κατάστασης με την υγεία του, δεν τα καταφέρνει.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Elif», η Ζεϊνέπ μαθαίνει πως ο νεαρός πεθαίνει και λυγίζει. Ωστόσο, η θλίψη της κάνει κακό στην κύηση της και οδηγείται στο νοσοκομείο.

Η Μελέκ ανακοινώνει στην οικογένεια και στον Γιουσούφ την επαγγελματική πρόταση που της έκανε ο Γιαχιά λέγοντας τους πως σε λίγες μέρες θα φύγουν μαζί με την Ελίφ. Ο βιβλιοπώλης πάει να φύγει και τον πλησιάζει ο Σελίμ και συζητούν για το θέμα της υγείας του. Ο Γιουσούφ τον συμβουλεύει να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια. Καθώς μιλάνε, η Ζεινέπ ακούει τον Σελίμ να λέει πως το μωρό έρχεται σε λάθος χρόνο και πιστεύει πως ο νεαρός δεν θέλει το παιδί τους. Ακόμη, ο Σελίμ λέει στον Γιουσούφ πως ίσως είναι καλύτερα που θα φύγει η Ελίφ ώστε η ανιψιά του να μη δει τον θάνατο του. Ο ίδιος το σκέφτεται, καθώς σε λίγους μήνες θα χειροτερέψει και δεν θέλει η μικρή να τον δει σε κακή κατάσταση. Παράλληλα, η Μελέκ ανακοινώνει στον Γιαχιά πως θα δεχθεί την επαγγελματική του προσφορά και θα μετακομίσει στην πόλη του. Την επόμενη μέρα, η Ζεϊνέπ περιμένει τον Σελίμ για να πάνε στον γιατρό. Εκείνος είναι στη δουλειά και όταν θυμάται το ραντεβού φεύγει γρήγορα αλλά λιποθυμάει έξω από το γραφείο του. Όταν συνέρχεται, βλέπει τους συναδέλφους του γύρω του, οι οποίοι θέλουν να καλέσουν γιατρό, αλλά ο νεαρός θέλει να φύγει. Καλεί τη Ζεϊνέπ και απολογείται για την καθυστέρηση του αλλά εκείνη έχει ήδη φύγει από τον γιατρό. Του λέει πως το μωρό τους είναι καλά αλλά είναι θυμωμένη και απογοητευμένη από τον άντρα της.

Ο Σελίμ είναι ο μοναδικός που υποστηρίζει την απόφαση της Μελέκ και η Ζεϊνέπ είναι θυμωμένη μαζί του. Το ζευγάρι δίνει ραντεβού στο πάρκο για να μιλήσει. Η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και η Ζεϊνέπ ξεσπάει εναντίον του λέγοντας πως δεν ενδιαφέρεται για εκείνη και το μωρό τους. Ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά εκείνη θυμώνει περισσότερο. Του λέει πως τον άκουσε να μιλάει με τον Γιουσούφ και πιστεύει πως κάτι κρύβει. Ο Σελίμ δεν απαντάει και η Ζεϊνέπ παθαίνει νευρική κρίση. Τότε, ο νεαρός αναγκάζεται να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Της λέει πως πεθαίνει μέρα με την ημέρα και πως δεν έχει πολύ χρόνο ζωής. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να το πιστέψει και ξεσπάει σε κλάματα. Ο Σελίμ της λέει πως προσπαθεί πολύ για να αφήσει πίσω του για εκείνη και το μωρό τους μια καλή ζωή.

Η κοπέλα, όμως, του λέει πως, αν πεθάνει, εκείνη δεν θα μπορέσει να κρατηθεί στη ζωή. Εκείνος, όμως, της δίνει κουράγιο πως πρέπει να το κάνει για το παιδί τους. Την ίδια στιγμή, η Σιταρέ λέει στον Γιουσούφ πως η Μελέκ θα φύγει την επόμενη μέρα αλλά είναι σαν να θέλει να ξεφύγει από κάτι, ενώ ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να κρατήσει κρυφή από την υπόλοιπη οικογένεια την κατάσταση της υγείας του. Στο δωμάτιο τους, όμως, η Ζεϊνέπ κλαίει μι λυγμούς και η Μελέκ θεωρεί πως είναι έτσι εξαιτίας της αναχώρησης της. Το επόμενο πρωί, η οικογένεια συγκεντρώνεται για να αποχαιρετήσουν τη Μελέκ και την Ελίφ. Όλοι είναι λυπημένοι εκτός από τη Σιταρέ, που λείπει. Η κοπέλα πηγαίνει στον Γιουσούφ και του λέει τι είδε η Μελέκ και του εξηγεί πως φεύγει επειδή πιστεύει πως εκείνος και η Λεϊλά έχουν σχέση. Τότε ο άντρας αποφασίζει να τη σταματήσει. Από την άλλη, η Ζεϊνέπ νιώθει έντονο πόνο μετά την αναχώρηση της Μελέκ.

Ο Σελίμ και η Αλιγιέ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο εσπευσμένα, καθώς φοβούνται για την εγκυμοσύνη της. Ο γιατρός τους λέει πως ο πόνος προκλήθηκε από στρες και πως αν θέλουν αυτό το μωρό πρέπει να μείνει ήρεμη. Ο Σελίμ κατηγορεί τον εαυτό του, ενώ ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως τα έχει χάσει όλα και δεν θέλει να τη χάσει. Δεν καταφέρνει, όμως, να της αλλάξει γνώμη και αναγκάζεται τότε να της πει πως δεν μπορεί να φύγει γιατί ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η Μελέκ ταράζεται και λέει στην Ελίφ πως θα μείνουν. Η ίδια ενημερώνεται πως η Ζεϊνέπ είναι στο νοσοκομείο και σπεύδει εκεί.

Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως θα σταθεί στο πλευρό του και του ζητάει να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια, πρέπει να παλέψει. Ακόμη, διαβεβαιώνει τη Ζεϊνέπ πως δεν θα φύγει. Αργότερα, η κοπέλα παίρνει εξιτήριο και η Μελέκ με την Αλιγιέ τη φροντίζουν. Η Αλιγιέ, η Σιταρέ και η Ιντζί είναι οι μόνες που δεν γνωρίζουν για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος αγοράζει μια κούνια και κάνει έκπληξη στη γυναίκα του.

Όσο όμως προσπαθεί να συνδέσει την κούνια, αισθάνεται έντονη αδιαθεσία και λιποθυμάει μπροστά σε όλους. Η Ζεϊνέπ τον αγκαλιάζει και κλαίει λέγοντας «μην πεθάνεις». Η Αλιγιέ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ενώ η Ελίφ λέει «μου το υποσχέθηκες, Θείε». Η Ζεϊνέπ με κλάματα λέει στην Αλιγιέ πως ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved