Υπέροχη εικόνα! Έφτιαξε αυτοσχέδια αιώρα στην παραλία για το νεογέννητο γιο του
Media

Υπέροχη εικόνα! Έφτιαξε αυτοσχέδια αιώρα στην παραλία για το νεογέννητο γιο του

Πάνε μόλις τρεις εβδομάδες από τότε που ήρθε στον κόσμο το μωρό τους και ήδη κάνουν τις πρώτες τους διακοπές ως οικογένεια. 

Και σήμερα ο ευτυχισμένος μπαμπάς ανέβασε ένα βίντεο που πραγματικά μας εξέπληξε ευχάριστα και ήταν μία εικόνα που σίγουρα είναι από τις ωραιότερες που θα έχουμε δει σήμερα!

Ο λόγος για τον γιο του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ που σήμερα το μεσημέρι απόλαυσε τη σιέστα του με το δροσιστικό αεράκι από τη θαλασσινή αύρα να τον χαϊδεύει καθώς εκείνος κοιμόταν αμέριμνος και ήσυχος στην αυτοσχέδια αιώρα που του είχε φτιάξει ο πατέρας του.

Ο γνωστός φωτογράφος και παρουσιαστής διανύει με την οικογένειά του περίοδο διακοπών στην όμορφη Λευκάδα και έχει φροντίσει ώστε να είναι στην απομόνωση και την απόλυτη ησυχία, όχι μόνο για χάρη του παιδιού αλλά και για να είναι σίγουρη όλη η οικογένεια ότι μένει μακριά από τον covid-19.

Φυσικά το βίντεο που ανέβασε ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο του να κοιμάται στην αυτοσχέδια αιώρα κατέκτησε μέσα σε λίγη ώρα εκατοντάδες likes μιας και πρόκειται για μία πραγματικά υπέροχη εικόνα.

Δείτε την στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved