Media

Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία το The Booth» (video)

Gossip-tv Team

Ως μια πολύ ωραία εμπειρία χαρακτήρισε τη συμμετοχή του στο «The Booth» ο Κώστας Μαρτάκης μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι #not

Ο ίδιος είπε πως είναι πάντα ο εαυτός του στην τηλεόραση και στη ζωή του, απλά στην τηλεόραση κρατάει λίγο τα προσχήματα.

Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι θα παρουσίαζε μια εκπομπή σαν το «The Booth» και ότι είναι γενικά ανοιχτός σε προτάσεις, καταλήγοντας με το γεγονός ότι τον αγχώνει η κατάσταση που περνούν οι τραγουδιστές λόγω του κορωνοϊού.

"Είμαι και σε μία φάση της πορείας μου, της καριέρας μου που πρόσεχα τα οικονομικά μου όσο μπορούσα και είμαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσα να κάθομαι πέντε μήνα, όπως τώρα που κάθομαι ήδη. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Έχουν μεγάλο πρόβλημα και θα ήθελα οι υπεύθυνοι να λάβουν τα μέτρα τους. Νομίζω ότι χρειάζετια ένα ζύγισμα για να φτιάξουν λίγο τα πράγματα".

Όσο για την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Βέρτης να εμφανίζεται νωρίς στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, ο Κώστας Μαρτάκης σχολίασε: "Οι άνθρωποι είμαστε όντα που προσαρμοζόμαστε και έτσι πρέπει".

Δείτε τι άλλο είπε ο τραγουδιστής, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved