Media

«Ώρα για Μελέτη»: Η Ελεονώρα έκανε πρεμιέρα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Gossip-tv Team

«Ώρα για Μελέτη»: Η Ελεονώρα Μελέτη μας καλημέρισε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και ένα υπέροχο μπουκέτο λουλούδια που της πρόσφερε ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, όμως θα είναι πάντα στο πλευρό της προκειμένου να ενημερώνουν μαζί, έγκυρα και έγκαιρα τους τηλεθεατές.

Φανερά αγχωμένη λόγω της πρεμιέρας αλλά και πολύ «γεμάτη» από το νέο τηλεοπτικό της βήμα μέσα από αυτή την εναλλακτική εκπομπή, η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε στο πλατό πιο όμορφη από ποτέ και μίλησε με ειλικρίνεια και πολύ ενθουσιασμό στους τηλεθεατές που όλα αυτά τα χρόνια τη στηρίζουν: «Καλή σας ημέρα! Καλώς ήρθατε στον Alpha, στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι. Να που είμαστε στον αέρα.

Όσα χρόνια και αν το έχουμε κάνει αυτό παρέα, από το 2001 που σας πρωτοσυστήθηκα, κάθε φορά -σήμερα νομίζω ότι είναι η 24η που κάνουμε πρεμιέρα μαζί- είναι το ίδιο άγχος. Υπάρχει εκεί, είναι έντονο και δεν θέλω να σας το κρύψω.

Σίγουρα όμως θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ. Αυτή τη φορά είναι όλα λίγο πιο έντονα, γιατί είχα πολλά χρόνια να σας πω τηλεοπτική «καλημέρα». Από το 2014 μέχρι σήμερα είχαμε επιλέξει να ανταλλάσσουμε καλησπέρες και καληνύχτες. Τώρα έχουν αλλάξει πολλά και στη δική σας ζωή και στη δική μου.

Και στην εποχή και στις ανάγκες της. Αυτό που δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια και θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτό είναι ότι ήσασταν πάντα εκεί να με στηρίζεται και να αγκαλιάζεται αυτό που εγώ ένιωθα ανάγκη ότι θέλω να κάνω στην τηλεόραση…» είπε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη και αμέσως μετά θέλησε να καλωσορίσει τους συνεργάτες της.

Φυσικά πρώτος στο πλατό βρέθηκε το «έτερον τηλεοπτικό της ήμισυ», ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος και της είπε ότι ο μόνος τρόπος για να κάνει εναλλακτική τηλεόραση είναι να είναι ο εαυτός της.

Τον λόγο πήρε ο Τάσος Τεργιάκης τον οποίο μέχρι την προηγούμενη σεζόν βλέπαμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και τον οποίο η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε που μέσα σε όλες τις προτάσεις που είχε, επέλεξε να ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη».

Όσο για την εμφάνιση της όμορφης παρουσιάστριας και τις στυλιστικές επιλογές της; Δεν θα μπορούσε να επιλέξει πιο εντυπωσιακό φόρεμα από το πορτοκαλί με πλισέ λεπτομέρειες φόρεμα που φορούσε και που είχε συνδυάσει με εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Δείτε καρέ καρέ την εντυπωσιακή τηλεοπτική επιστροφή της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved