Υρώ Μανέ - Ιωάννα Μαυρέα: Μπαίνουν στη «Φαμίλια»;
Media

Υρώ Μανέ - Ιωάννα Μαυρέα: Μπαίνουν στη «Φαμίλια»;

Ο ΑΝΤ1, αρχίζει να παρουσιάζει σταδιακά το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει για την τηλεοπτική σεζόν 2020-2021.

Μία από τις νέες σειρές που αναμένεται να βγάλει στον «αέρα» είναι η κωμωδία «Η φαμίλια», σε σενάριο Νίκου Παπαδόπουλου, Ζήση Ρούμπου, Τόλη Παπαδημητρίου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ιωάννα Ασημακοπούλου και τον Μιχάλη Σαράντη. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜΥTV» μάλιστα σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή βρίσκονται ακόμη οι Νίκος Σταυρακούδης, Υρώ Μανέ και Ιωάννα Μαυρέα.

Ο πρώτος αναμένεται να υποδυθεί τον ψυχολόγο ενώ οι δύο γυναίκες τις μητέρες του πρωταγωνιστικού ζευγαριού. Τα γυρίσματα άρχισαν πριν από λίγες ημέρες και γίνονται με εντατικούς ρυθμούς.

Η ιστορία

Ένα ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης, τέσσερα παιδιά, δουλειά, υποχρεώσεις και όλα τα μεγάλα και μικρά που έχει η καθημερινότητα, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου.

Η σεξουαλική τους ζωή, η κούραση, η γκρίνια εκείνης, η ανωριμότητα και τα παράπονα εκείνου, η δύσκολη εφηβεία των δύο κοριτσιών τους, ο ιδιόρρυθμος μικρός γιος τους, το μωρό, οι φίλοι, η κοινωνική τους ζωή, αλλά και οι δύο πεθερές, δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για να τους βγάλουν εκτός ορίων!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved