Άγριες μέλισσες: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε: Ο Δούκας το σκάει από το Διαφάνι!
Media

Άγριες μέλισσες: Εξέλιξη που δεν περιμέναμε: Ο Δούκας το σκάει από το Διαφάνι!

Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη ζωή των ηρώων στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δούκας αναγκάζεται να αφήσει πίσω του την αυτοκρατορία που έχτιζε όλα αυτί χρόνια και να απομονωθεί, καθώς διαπιστώνει πως ο κλοιός γύρω του στενεύει και η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου.

Ακόμη, η Μυρσίνη αναγκάζεται να δώσει ελαφρυντικά στην Ελένη, ωστόσο οργανώνει δολοφονική επίθεση εναντίον της.

Ο Θωμάς είναι αποφασισμένος να σώσει την Ελένη από τη θανατική ποινή και θα το κάνει με όποιο τίμημα χρειαστεί. Μάλιστα, ο ίδιος κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη στη δικαστική αίθουσα. Καταθέτει πως ο Δούκας σκότωσε τον Γιάννο, προκαλώντας σάλο. Τότε, ο πρόεδρος του δικαστηρίου αναγκάζεται να διακόψει προσωρινά τη δίκη και ένας νέος γύρος καταθέσεων είναι προ των πυλών. Στο σπίτι των Σεβαστών, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης τους βρίσκουν όλους απέναντι τους παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης να θολώσει τα νερά.

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους του και ο Λάμπρος με τη Βιολέτα φοβούνται πως θα γυρέψει εκδίκηση από τον Δούκα. Ο τελευταίος, από την άλλη, είναι σοκαρισμένος αλλά προσπαθεί να συγκρατήσει την ψυχραιμία του προκειμένου να βρει και πάλι διέξοδο και να σώσει το τομάρι του αλλά και τον Κωνσταντή και τον Μελέτη.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη και ο Λάμπρος, για πρώτη φορά, είναι αισιόδοξοι για μια πιο επιεική έκβαση της δίκης και ο εισαγγελέας ξεκινάει την ανακριτική διαδικασία. Όλοι καλούνται να καταθέσουν, αλλά ο Κωνσταντής νιώθει το βάρος των ενοχών στις πλάτες του. Ωστόσο, ο εισαγγελέας δεν καταφέρνει να στριμώξει τους Σεβαστούς και ν' αποσπάσει την ομολογία τους για τη δολοφονία του Γιάννου, ενώ ο Παναγιώτης πνίγεται ξανά απ' τις ενοχές του, καθώς θεωρεί υπαίτιο τον εαυτό του για τον χαμό του νεαρού.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει την Ελένη του αποκαλύψει ποιος την ανάγκασε να παραδοθεί, ενώ και ο Κυπραίος συνεχίζει να ψάχνει τον άνθρωπο που υποχρέωσε τη Λενιώ να πει την αλήθεια, στρέφοντας τις υποψίες του προς την οικογένεια Σεβαστού. Την επόμενη, όμως μέρα, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία ευθύνεται για την ομολογία της Ελένης και γίνεται έξαλλος. Λίγο μετά, ο εισαγγελέας σταματάει την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου, λόγω έλλειψης στοιχείων.

Ο Δούκας πανηγυρίζει ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την έκβαση της υπόθεσης. Η συμπεριφορά του, όμως, ανησυχεί τη Βιολέτα και τον Λάμπρο. Ο Κυπραίος, βέβαια δεν τα παρατάει και παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη, η οποία απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της. Παράλληλα, ο Λάμπρος την επισκέπτεται στη φυλακή και εκείνη του ζητάει να πάρει πίσω του όρκους αγάπης του και να συνεχίσει τη ζωή του.

Δύο μέρες αργότερα, η δίκη της Ελένης βρίσκεται στην τελική ευθεία, αλλά ο Κυπραίος οργανώνει το σχέδιο του, χρησιμοποιώντας τη Μυρσίνη. Τη συναντάει ξανά και την εκβιάζει να καταθέσει υπέρ της Ελένης. Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τι της ζητάει αλλά βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ή θα καταδικάσει με την κατάθεση της τη φόνισσα του γιου της ή θα υποκύψει στους εκβιασμούς του Κυπραίου δίνοντας στην Ελένη αρκετά ελαφρυντικά.

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου, που θ' ανακοινωθεί την επόμενη μέρα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τόλλιας, ο οποίος αποζητά λύτρωση για τα λάθη του παρελθόντος, παρουσιάζεται στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης και καταθέτει εναντίον του Δούκα, ενώ το ίδιο βράδυ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του!

Το ίδιο κάνει και η Μυρσίνη, που καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Ελένης. Παράλληλα, ο Δούκας πληροφορείται πως η σύλληψη του είναι προ των πυλών και αναστατώνεται. Για πρώτη φορά νιώθει αδύναμος να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις ανατροπές. Έτσι, παίρνει μία σκληρή απόφαση.

Να εξαφανιστεί από όλους και όλα. Ο Δούκας, λοιπόν, το σκάει από το Διαφάνι και βρίσκει ένα ήσυχο μέρος όπου απομονώνεται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι, ενώ εκείνος βρίσκει τον χρόνο να σκεφτεί όσα έχει διαπράξει αλλά και την επιστροφή του. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθεί πώς επιβιώνει ο Δούκας όλο το διάστημα που βρίσκεται μακριά από την οικογένειά του.

Πηγή: MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved