Elif: Στο νοσοκομείο η Ελίφ - Σοβαρή η κατάστασή της
Media

Elif: Στο νοσοκομείο η Ελίφ - Σοβαρή η κατάστασή της

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif

Η Ελίφ είναι αναίσθητη μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ. Η Ρεϊχάν είναι στο

έδαφος με την τούρτα και νιώθει απαίσια για ό,τι συνέβη. Η Παρλά της βάζει τις φωνές και όλοι τις κοιτούν. Ο Κερέμ επεμβαίνει για να συνεφέρει την Παρλά. Η Παρλά θυμώνει μαζί του και πιστεύει πως η Ρεϊχάν κατέστρεψε το πάρτι. Η Βιλντάν καλεί ταξί και ζητάει να την παραλάβει από την πίσω πόρτα της έπαυλης. Είναι αγχωμένη γιατί πρέπει να μεταφέρει στο ταξί την Ελίφ χωρίς να τη δουν. Η Παρλά βρίσκει τη Ρεϊχάν και είναι εξαιρετικά σκληρή μαζί της. Η Ρεϊχάν στην κουζίνα ξεσπά σε κλάματα. Η Γιλντίζ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Ρεϊχάν κατηγορεί τον εαυτό της για την καταστροφή του πάρτι και θέλει να φύγει αλλά η Γιλντίζ της αλλάζει γνώμη.

Στον κήπο η Παρλά εξακολουθεί να φωνάζει και να δημιουργεί σκηνή. Η Χουμεϊρά της ζητάει να ηρεμήσει και της λέει πως θα τιμωρήσει τη Ρεϊχάν η ίδια για ό,τι έγινε. Το πάρτι τελειώνει και οι καλεσμένοι φεύγουν αλλά η Παρλά δεν μπορεί να ηρεμήσει. Η Βιλντάν πηγαίνει με ταξί την Ελίφ σε ένα γιατρό χωρίς να τη δει κανείς. Η Χουμεϊρά, ο Ταρίκ και η Παρλά προσπαθούν να ηρεμήσουν στο σαλόνι. Η Χουμεϊρά τα βάζει με τη Γιλντίζ για ό,τι έγινε και ρωτάει που είναι η Βιλντάν.

Η Γιλντίζ της λέει πως μετά από το περιστατικό με την τούρτα η Βιλντάν εξαφανίστηκε. Όταν το ακούει αυτό ο Ταρίκ, πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να ελέγξει την Ελίφ. Γίνεται έξαλλος επειδή η Βιλντάν και η Ελίφ λείπουν. Η Ρεϊχάν σκέφτεται να παραιτηθεί αλλά η Γιλντίζ δεν συμφωνεί. Η Παρλά και η Χουμεϊρά ζητάνε από τον Κερέμ να απολύσει τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Βιλντάν και εκείνη τρομοκρατείται. Του λέει πως βρίσκονται στο νοσοκομείο και ο Ταρίκ πηγαίνει αμέσως να τις βρει.

Ο γιατρός λέει στη Βιλντάν πως η κατάσταση της Ελίφ είναι ίσως σοβαρή. Ο Κερέμ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν στο γραφείο. Η Γιλντίζ φοβάται πως θα μαλώσει τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ της δίνει χρήματα για τις λίγες μέρες που εργάστηκε στο σπίτι και της ζητάει να φύγει. Η Ρεϊχάν δεν δέχεται τα χρήματα και φεύγει με δάκρυα από το δωμάτιο. Η στάση της και τα λόγιας της επηρεάζουν τον Κερέμ. Η Ρεϊχάν μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει αλλά στην πόρτα συναντά τη Ματσιντέ, η οποία δεν της επιτρέπει να φύγει. Ο Ταρίκ φτάνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει στους γιατρούς πως αυτή είναι η μητέρα της Ελίφ και ο Ταρίκ ο πατέρας της. Το νοσοκομείο ζητάει τα στοιχεία της μικρής για να περάσουν το περιστατικό στα αρχεία τους…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved