8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως ο Φοίβος είναι δολοφόνος (photos)
Media

8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως ο Φοίβος είναι δολοφόνος (photos)

8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε στο κότερο του Δερβάνη, καλείται να διαχειριστεί, σειρά από σημαντικές αποκαλύψεις.

Μία από αυτές, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», αφορά τον Φοίβο και το γεγονός πως είναι πληρωμένος δολοφόνος.

Στα προηγούμενα επεισόδια του ερωτικού πολιτικού θρίλερ είδαμε τον Μιλτιάδη να δίνει μάχη για τη ζωή του, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στο κότερο του Δερβάνη. Ο ίδιος, αφού συνέρχεται σιγά σιγά και επιστρέφει στην καθημερινότητα του, γίνεται δέκτης μίας σειράς αποκαλύψεων που αφορούν τον γιο του, τον Φοίβο.

Συγκεκριμένα, ο Έκτορας, έχοντας ανακαλύψει στο διαμέρισμα του νεαρού δολοφόνου την κάτοψη του κότερου του Δερβάνη, αλλά και άλλα στοιχεία, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Μιλτιάδη και να του αποκαλύψει ηώς ο γιος του είναι πληρωμένος δολοφόνος.

Ο Μιλτιάδης, όπως είναι φυσικό, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει και έχει μία βίαιη αντίδραση απέναντι του και ζητάει αποδείξεις και όχι λόγια του αέρα. Και αυτό γιατί, αν τυχόν ισχύει κάτι τέτοιο, θέλει να το χειριστεί εκείνος αποκλειστικά.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν διστάζει να του κηρύξει πόλεμο μέσα στο πολιτικό γραφείο της Αναγέννησης, χωρίς όμως να διευκρινίζει στον Μιχαήλ τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, ο Έκτορας έχει συγκεντρώσει σε έναν φάκελο όλα τα στοιχεία-φωτιά που έχει σχετικά με τη δράση και τα εγκλήματα του Φοίβου και τον παραδίδει στον Μιλτιάδη.

Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος ανοίγει τον φάκελο και σοκάρεται όταν μέσα σε αυτόν βρίσκει όντως αποδείξεις που ενοχοποιούν τον γιο του. Ο ίδιος, ύστερα από όλα αυτά, αποφασίζει να διερευνήσει τα στοιχεία που του έδωσε ο Έκτορας και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν βλέπει ότι η κάτοψη που είχε στην κατοχή του ο Φοίβος είναι αυτή του κότερου του Δερβάνη.

Ακόμη, συνειδητοποιεί ότι ενδεχομένως ο άντρας που κρυβόταν κάτω από τη μάσκα τη στιγμή του πυροβολισμού του να ήταν ο ίδιος του ο γιος, ενώ θυμάται την ψυχρή στάση που κρατούσε το διάστημα που νοσηλευόταν. Ο Μιλτιάδης τα σκέφτεται όλα συνέχεια και καταρρακώνεται, αλλά, παρ' όλα αυτά, δεν παραλείπει να έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον Έκτορα γι' αυτό το θέμα.

MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved