Έλα στη θέση μου: Δαμιανός και Ζωγραφιά παντρεύονται
Media

Έλα στη θέση μου: Δαμιανός και Ζωγραφιά παντρεύονται

Έλα στη θέση μου: Μια ευχάριστη εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής κωμωδίας του ΑLPHA.

Ο Δαμιανός και η Ζωγραφιά αποφασίζουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και μετά το μυστήριο, να φύγουν για έναν μακρινό προορισμό.

Από την αρχή της κωμικής σειράς έχουμε δει τους ήρωες να χωρίζονται σε θετικούς και αρνητικούς χαρακτήρες. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκε μέχρι πριν από λίγο καιρό ο Δαμιανός, ο οποίος όμως χρόνο με τον χρόνο έδειχνε να αλλάζει. Σε αυτό συνέβαλε ακόμα περισσότερο η άφιξη της Ζωγραφιάς.

Η παρουσία, η στάση και η συμπεριφορά της νεαρής κοπέλας βοήθησαν τον άντρα να αλλάξει σημαντικά και να ανακαλύψει τη θετική πλευρά του χαρακτήρα του. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο ίδιος έβαλε σε δεύτερη μοίρα το «εγώ» του, αξιολόγησε εκ νέου πρόσωπα και καταστάσεις που έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του και επένδυσε στην ιδιαίτερη και τρυφερή σχέση του με τη Ζωγραφιά.

Σύμφωνα με το «ΜΥ TV», στα προσεχή επεισόδια της σειράς ο Δαμιανός θέλει πραγματικά να κάνει μία νέα αρχή και να αφήσει πίσω του τα πάντα. Έτσι, παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του με τη Ζωγραφιά.

Ο ίδιος της ζητάει να μιλήσουν για ένα σημαντικό το οποίο δεν είναι άλλο από την εξέλιξη της σχέσης τους. Ο άντρας, χωρίς να κάνει δεύτερες σκέψεις, ζητάει από τη Ζωγραφιά να παντρευτούν. Εκείνη δεν μπορεί κρύψει την έκπληξη της και απαντά αμέσως θετικά στην πρόταση γάμου. Οι δυο τους αποφασίζουν να μη χάνουν χρόνο και να γίνει ο γάμος όσο πιο άμεσα γίνεται.

Λίγες ημέρες μετά, λοιπόν, πραγματοποιείται το μυστήριο παρουσία όλων όσοι αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά τον Δαμιανό και τη Ζωγραφιά. Στη συνέχεια, ο πρώτος της κάνει ακόμη μία πρόταση, που αυτή είναι η πιο τρελή από όλες: να μαζέψουν τα πράγματα τους και να φύγουν -κυριολεκτικά- μακριά από όλους και από όλα. Συγκεκριμένα, της προτείνει να πάνε μαζί στη Σαμόα που βρίσκεται κοντά στη Νέα Ζηλανδία, και έπειτα όπου αλλού τους οδηγεί η καρδιά τους, αρκεί να είναι μαζί... Εκείνη δέχεται κι έτσι το νιόπαντρο ζευγάρι μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved