Φαμίλια: Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του ANT1 (pics)
Media

Φαμίλια: Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του ANT1 (pics)

Η Φαμίλια έρχεται! Αυτή είναι η υπόθεση της νέας κωμικής σειράς.

Μία νέα κωμική σειρά, «Η φαμίλια», που υπόσχεται να χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μια φαμίλια που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21,00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικά μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου.

Τη διασκευή του σεναρίου της σειράς υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκεται ο Βασίλης Θωμόπουλος. Το καστ απαρτίζεται από τους Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκο Σταυρακούδη, Μιχάλη Σαράντη, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Στραβοδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου και τον Κωνσταντίνο Σελβιάδη. Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ.

Η υπόθεση

Ο Γιάννης και η Μαίρη γνωρίστηκαν σε ένα λούνα παρκ. Ο ερωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως Σήμερα, τους βρίσκουμε με τέσσερα παιδιά πια, τα δίδυμα 16χρονα κορίτσια, Άννα και Έλλη, τον 10χρονο Γιώργο και το μόλις λίγων μηνών αβάφτιστο κοριτσάκι τους. Το αλάτι και το πιπέρι στην οικογενειακή τους ζωή προσθέτουν, σε μεγάλες δόσεις η μαμά του Γιάννη, η μαμά της Μαίρης και ο κολλητός του Γιάννη, ο Στάθης, με τη γυναίκα του Λίτσα. Η καθημερινότητα τους έχει μετατραπεί σε έναν αγώνα δρόμου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να κρατήσουν και τη φλόγα του γάμου τους δυνατή. Βλέποντας φίλους και γνωστούς να χωρίζουν, αποφασίζουν, με πρωτοβουλία της Μαίρης να επισκεφθούν τον ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου Βαγγέλη. Στο ραντεβού με τον ψυχολόγο, το ζευγάρι ξετυλίγει τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζει. Γιατί κάθε καλή συνεδρία ξέρεις πώς θα ξεκινήσει, αλλά δεν ξέρεις πού θα καταλήξει!

Οι ήρωες της σειράς

Το ζευγάρι

Γιάννης Αρμαούσης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)

Ο μπαμπάς. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός και άνοιξε τη δική του εταιρεία, την ΑΡΜΑΟΥΣΗ ΗΟΜΕ SOLUΤΙΟΝS. Είναι γκατζετάκιας, ικανός αλλά και αδέξιος εφευρέτης ενώ ταυτόχρονα είναι μαστροχαλαστής. Λατρεύει την οικογένεια του, αλλά συχνά πνίγεται από τα προβλήματα που προκύπτουν, μη μπορώντας να τα διαχειριστεί. Δραστήριος, ενεργητικός έξυπνος γκαφατζής, ενοχικός, λίγο αμελής σε ό,τι έχει να κάνει με οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες, ενώ πατάει πόδι σε λάθος στιγμές Τη γυναίκα του τη λατρεύει, αλλά όπως τα περισσότερα ζευγάρια μέσα σε μία μακροχρόνια σχέση, και με τέσσερα παιδιά, έχει φτάσει σε ένα τέλμα μαζί της. Βέβαια, θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος να πάνε σε σύμβουλο γάμου. Είναι τρυφερός μπαμπάς αλλά μπορεί να γίνει κουραστικός όταν παλιμπαιδίζει.

Μαίρη Κρητικού (Ιωάννα Ασημακοπούλου):

Η μαμά. Δικηγόρος. Μάνα τεσσάρων παιδιών και μια γυναίκα που προσπαθεί να ισορροπήσει την καριέρα της με την οικογένεια. Επειδή τα διαζύγια τα βλέπει παντού γύρω της στους πελάτες της και σχεδόν σε όλες τις φίλες της, το βλέπει να 'ρχεται και στην ίδια. θέλει, όμως να το αποτρέψει και γι' αυτό προτείνει στον Γιάννη να πάνε σε έναν σύμβουλο γάμου. Με τον Γιάννη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η σχέση τους είναι χτισμένη πάνω στην αγάπη και στον έρωτα, αλλά αισθάνεται μέσα της ένα κενό εξαιτίας των υποχρεώσεων και της ρουτίνας. Εχει επίπεδο, έχει θέμα με τη σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας είναι συναισθηματική, αστεία, αλλά έχει και την άγρια πλευρά της. Είναι αγχώδης όλα στο σπίτι περνάνε από τα χέρια της.

Τα παιδιά

Έλλη Αρμαούση, 16 Ετών (Μαρίτα Γαγάνη):

Η δίδυμη κόρη. Μαθήτρια λυκείου, που ζει για το «φαίνεσθαι», τη μόδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τα μαθήματα του σχολείου αδιαφορεί. Είναι σνομπ, ψώνιο και στον κόσμο της.

Άννα Αρμαούση, 16 Ετών (Νεφέλη Οικονόμου):

Η Αννα με την Ελλη είναι ετεροζυγωτικά δίδυμα, που σημαίνει ότι μπορεί να γεννήθηκαν μαζί, αλλά δεν μοιάζουν. Η Άννα είναι του διαβάσματος, ρομαντική, συνεπής και πειθαρχημένη. Φαίνεται να ζηλεύει ενδόμυχα την αδελφή της.

Γιώργος Αρμαούσης, 10 Ετών (Κωνσταντίνος Σελβιάδης):

Ο γιος. Σκανδαλιάρικο ζιζάνιο με μη διαγνωσμένη διάσπαση προσοχής. Παρόλο που δεν θέλει να τον αντιμετωπίζουν σαν μωρό, κουβαλάει μαζί του ένα αστείο κουκλάκι που του μιλάει σαν να είναι φιλαράκι του, προς απορία όλων.

Μωρό, μηνών:

Το τέταρτο παιδί της οικογένειας και το τρίτο κορίτσι! Αβάπτιστη ακόμα, θα γίνει επική μάχη για το όνομα που θα πάρει...

Οι πεθερές

Δέσποινα Αρμαούση (Υρώ Μανέ):

Η μαμά του Γιάννη. Χήρα. Ουσιαστικά δεν έχει κάτι για να ασχολείται και ασχολείται με την οικογένεια του Γιάννη. Δεν ενέκρινε ποτέ τη Μαίρη (ουσιαστικά τη μητέρα της Μαίρης) και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, δημιουργώντας εντάσεις. Είναι «επαγγελματίας» ξεματιάστρα, ανεξάρτητη οικονομικά, αλλά με τα χρήματα είναι κάπως «σφιχτή». Καπάτσα, κοτσονάτη και νοικοκυρά, τον Γιάννη τον μεγάλωσε με θυσίες κι αυτό ο Γιάννης της το αναγνωρίζει. Η Μαίρη της μιλάει στον πληθυντικό, αλλά μόνο σ' αυτό το επίπεδο κρατούν τους τύπους. Είναι σε ανοιχτή κόντρα! Η Δέσποινα γίνεται παρεμβατική.

Τζο Κρητικού (Ιωάννα Μαυρέα):

Η μαμά της Μαίρης και πεθερά του Γιάννη. Αυταρχική, δυναμική, χειριστική και επικριτική. Δεν συμπαθεί τον Γιάννη και τον βρίζει. Στη Μαίρη δεν συγχωρεί που δεν έδωσε το όνομα της σε καμιά της κόρη, αλλά ελπίζει για το όνομα στο 4ο εγγονάκι. Με τον άντρα της έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια και η Τζο αναζητεί τον επόμενο άξιο σύντροφο της. Έχει λεφτά, παρόλο που δεν έχει δουλέψει ποτέ. Είναι αυτάρεσκη, κομψή, ντυμένη άψογα, ενώ συχνάζει σε γκαλερί και μουσεία. Με τη Μαίρη έχουν μια διαρκή κόντρα μάνας - κόρης, αλλά η Τζο βρίσκεται και σε συνεχή κόντρα με τη Δέσποινα. Τη μισεί, τη σνομπάρει και τη βρίσκει πολύ λαϊκή.

Ο ψυχολόγος

Βαγγέλης Αυγερινός (Νίκος Σταυρακούδης):

Ο Βαγγέλης καταφέρνει με την ηρεμία του να αποσπάσει από το ζευγάρι μία εκ βαθέων ειλικρίνεια. Δεν καταλαβαίνουμε, όμως ακριβώς τα συμπεράσματα που βγάζει, αφού είναι αινιγματικός. Έχει μια περίεργη αίσθηση του χιούμορ, που αποκαλύπτεται σπάνια, ενώ αγαπημένο του χόμπι είναι να προτείνει δύσκολες «αποστολές» στους πελάτες του.

Οι κολλητοί

Στάθης Τσαούσης (Μιχάλης Σαράντης):

Ο γείτονας και κολλητός του Γιάννη. Έχει συνεργείο αυτοκινήτων και είναι λαϊκή περσόνα. Με τη γυναίκα του, τη Λίτσα, εί¬ναι φαινομενικά το τέλειο ζευγάρι. Η Μαίρπ πιστεύει ότι ο Στάθης παρασύρει τον Γιάννη σε προεφη-βικές συμπεριφορές. Ο Στάθης μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά με τους τρόπους, αλλά είναι καλόψυχος!

Λίτσα Τερζάκη (Ελεάνα Στραβοδήμου):

Η γυναίκα του Στάθη. Δουλεύει (κάνει μανικιούρ - πεντικιούρ), ενώ προτιμάει αλλόκοτα ντυσίματα και χτενίσματα. Ζηλεύει τον Στάθη. Συμπαθεί τη Μαίρη και την αισθάνεται κολλητή της παρόλο που το επίπεδο τους είναι η μέρα με τη νύχτα.

Πηγή MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved