Οδηγός καλής ζωής: Επιστρέφει στον Alpha - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος
Media

Οδηγός καλής ζωής: Επιστρέφει στον Alpha - Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφει με νέα επεισόδια.

O «Οδηγός καλής ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης που έγινε το σταθερό ραντεβού μας τα πρωϊνά του Σαββατοκύριακου, επιστρέφει στον Alpha, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 09:00. Η πρώτη εκπομπή της σεζόν είναι αφιερωμένη στις ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή μας και στη σωστή διαχείρισή τους.

Η ανατροπή έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας τους τελευταίους μήνες, καθώς αφορά σχεδόν όλες τις πτυχές της: τις σχέσεις μας, την καθημερινότητά μας, την υγεία μας, την εργασία μας, τις συνήθειές μας.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, ο οποίος μιλά για τα γεγονότα- ορόσημα που ανέτρεψαν τη ζωή του – κι όχι απαραίτητα προς το κακό. Επίσης, η ψυχολόγος Ιόλα Αλ Μπάχρι εξηγεί γιατί είναι φυσιολογικό να φοβόμαστε τις ανατροπές αλλά και γιατί είναι απαραίτητο να τις αξιοποιούμε προς όφελός μας

Στην ενότητα της ψυχολογίας μαθαίνουμε γιατί πρέπει να βάζουμε όρια στα παιδιά, στην ενότητα της διατροφής βλέπουμε τα 6 λάθη που κάνουμε στο πρωινό γεύμα και μας παχαίνουν και στην ενότητα «Μας Ρωτάτε, Σας Απαντάμε» ενημερωνόμαστε για τις λύσεις όταν το νύχι μπαίνει στο δέρμα.

Από φθινόπωρο… δίαιτα! Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη , την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στις 09:00 , ασχολείται με τα κιλά που πήραμε – όσοι πήραμε- το καλοκαίρι και παρουσιάζει αποτελεσματικούς τρόπους για να τα χάσουμε αλλά κυρίως να διατηρήσουμε αυτή την απώλεια.

Οι διαιτολόγοι χαρακτηρίζουν αναγκαία αυτή την χαλάρωση του καλοκαιριού και στο επίπεδο της διατροφής μας, αλλά επισημαίνουν ότι όσο πιο γρήγορα επανέλθουμε στην ισορροπημένη διατροφή τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε. Καλεσμένη στο στούντιο είναι και μια γυναίκα που «τσίμπησε» λίγα κιλά το καλοκαίρι και μιλάει για την προσπάθειά της να τα χάσει.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία ακόμη ενδιαφέροντα θέματα: γιατί πρήζονται τα πόδια μας, τα 10 αντικείμενα στο σπίτι που «αγαπούν» οι ιοί και τα μικρόβια και η τελευταία τάση που ακούει στο όνομα ηλεκτρικό ποδήλατο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved