Πάμε Δανάη: Το άγχος, οι φίλοι, η αγωνία και το κλάμα στην πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα
Media

Πάμε Δανάη: Το άγχος, οι φίλοι, η αγωνία και το κλάμα στην πρεμιέρα της Δανάης Μπάρκα

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα στο ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.

Κι αν και νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν βγει ακόμα, από αυτό που παρακολουθήσαμε τόσο τηλεοπτικά, όσο και ζωντανά στο εντυπωσιακό πλατό που στήθηκε στα στούντιο της εταιρίας παραγωγής Fos, μπορούμε να πούμε πως στο Mega μάλλον θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι.

Το κλίμα στα πλατό της εκπομπής κάτι παραπάνω από εορταστικό και χαρούμενο. Φυσικά με άφθονο άγχος που δικαιολογείται πλήρως αφού η νεαρή Δανάη παίρνει μεγάλο βάρος στις πλάτες της. Αυτό της πρωινής ζώνης του καναλιού και ουσιαστικά της πρώτης καθημερινής πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του καναλιού υπό τη νέα του διοίκηση.

Από νωρίς εκεί εκτός από τους συνεργάτες και την ομάδα της, σύσσωμη η «εμψυχωτική» ομάδα της new entry παρουσιάστριας. Η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, ο αγαπημένος της και στενοί φίλοι και συγγενείς που προσπαθούσαν να μην μεταδώσουν στο κορίτσι τους το δικό τους άγχος για το αποτέλεσμα.

«Ασθενοφόρο έχει απ’ έξω;» ρώτησε η ίδια η Δανάη λίγο πριν πέσει το σήμα έναρξης της εκπομπής, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους γύρω της. Κι αν και η ψυχή της ξέρει το πόσο άγχος είχε για την πρώτη της φορά, η αλήθεια είναι πως κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να το τιθασεύσει και να είναι όσο περισσότερο μπορούσε ο εαυτός της με τα όποια λαθάκια απειρίας που σίγουρα συγχωρούνται καθώς η γενική εικόνα της πρώτης φοράς ήταν παραπάνω από ευχάριστη.

Στο πρώτο break, οι δικοί της άνθρωποι την βοήθησαν να χαλαρώσει λίγο περισσότερο και η εκπομπή πήρε ρυθμό. Σούπερ ομάδα δίπλα της ο Άρης Καβατζίκης, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Σίσσυ Καλλίνη, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος και ο μάγειρας αδερφός του Σάκη Ρουβά, Αποστόλης. Ο φίλος της, Νίκος Μουτσινάς αλλά και δεκάδες μηνύματα που έφταναν στα κινητά και τα social τα δικά της και της μητέρας της, βοήθησαν ακόμα περισσότερο να πάρει τα πάνω της.

Όταν όμως έπεσε το σήμα τέλους και ο κόσμος που βρισκόταν στο στούντιο την καταχειροκρότησε η Δανάη λύγισε. Το αυθόρμητο κλάμα της, ξέρετε αυτό της ανακούφισης ενός ανθρώπου που δοκιμάζει κάτι νέο και ξέρει ότι τα πήγε καλά, ήταν αφοπλιστικό.

Το Gossip-tv.gr φυσικά ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα. Δείτε λοιπόν τι γινόταν στα παρασκήνια του «Πάμε Δανάη» πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια των breaks της νέας εκπομπής. Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved