Big Brother Spoiler - Αποκλειστικό: Παίκτης ξυρίζει το κεφάλι του! Ο Κεχαγιάς "στριμώχνει" τη Σοφία
Media

Big Brother Spoiler - Αποκλειστικό: Παίκτης ξυρίζει το κεφάλι του! Ο Κεχαγιάς "στριμώχνει" τη Σοφία

Big Brother: Μάθετε πρώτοι όσα θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι

Με αρκετές εκπλήξεις, ξεκινά η νέα εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother. Ο μεγάλος αδερφός, έχει όρεξη για… παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν θα αφήσει σε ησυχία τους παίκτες.

Στο νέο challenge του Big Brother, οι παίκτες θα πρέπει να υπακούνε στις εντολές του μεγάλου αδερφού, απαντώντας ΝΑΙ, σε όποια πρόταση και ιδέα, εκείνος τους κατευθύνει.

Μάλιστα μια μεγάλη αλλαγή περιμένει τον Βλιδίμηρο, ο οποίος θα εμφανιστεί με νέο look στους συμπαίκτες του, έχοντας ξυρίσει το κεφάλι του. Μάλιστα θα ακολουθήσει ένας χορός στο κέντρο του σπιτιού μαζί με τη Ραΐσα.

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη και στον Γρηγόρη Τσεκούρα;

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς θα αντιληφθεί πως οι δύο συμπαίκτες του έχουν έρθει αρκετά κοντά, κάτι το οποίο τον κάνει να υποψιάζεται αρκετά. Για το λόγο αυτό, ο ίδιος δεν διστάζει να… στριμώξει τη Σοφία στον κήπο του σπιτιού, προκειμένου να την ρωτήσει ευθέως.

Η άρνηση της Σοφίας.

Φανερά ενοχλημένη με όσα φτάνουν στα αυτιά της, η Σοφία Δανέζη ξεκαθαρίζει πως η σχέση της με τον Γρηγόρη παραμένει σε φιλικό πλαίσιο, ενώ μάλιστα φτάνει σε σημείο να ορκιστεί στον πατέρα της, προκειμένου ο Δημήτρης Κεχαγιάς να δώσει τέλος στα σενάρια περί φλερτ.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved