Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου! Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος ήρωας
Media

Άγριες Μέλισσες: Δεν πάει ο νους σου! Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος ήρωας

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως δεν έχει περάσει από το μυαλό μας πως αυτός ο ήρωας θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο επικίνδυνος κι από τον Μελέτη.

Κι όμως η συγγραφική ομάδα της σειράς, όπως περίτεχνα μας έχει αφήσει να δούμε πώς εξελίσσονται οι ήρωες της, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έχει αφήσει αυτά τα «κενά» ώστε στη συνέχεια της σειράς να δούμε να αντιστρέφεται ο χαρακτήρας τους.

Σε αυτή τη φάση του δεύτερου κύκλου λοιπόν, έχουμε παρατηρήσει την μεγάλη αλλαγή στο χαρακτήρα του τηλεοπτικού «Νικηφόρου».

Ούτως ή άλλως με την κίνηση του να απατήσει την Ασημίνα με την ίδια της την αδερφή, έβαλε το τηλεοπτικό κοινό στη διαδικασία να τον… «μισήσει».

Κι έπειτα σε όλες του τις κινήσεις ο Νικηφόρος δεν έχει δείξει ξεκάθαρα ότι όντως είναι με το μέρος των «καλών». Ναι μεν με τον λαό αλλά πάντα υποτάσσεται στα «πρέπει» του Δούκα!

Αυτή μας την υπόνοια επιβεβαίωσε και ο τηλεοπτικός «Σταμάτης», ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Enjoy είπε:

«Τον Νικηφόρο. Τον γιο του Δούκα Σεβαστού. Ο ήρωας αυτός κρατά κρυμμένα χαρτιά. Φαίνεται συμπαθής, ευγενής, αλλά τα καταραμένα τα γονίδια πόσο μπορούν να αλλάξουν. Από την πρώτη στιγμή ο Σταμάτης αναγνώρισε τη δύναμη του Νικηφόρου στο βλέμμα του.

Είναι αδίστακτος, όπως ο πατέρας του. Και ο Σταμάτης είναι περπατημένος, άνδρας της αγοράς. Το DNA δεν αλλάζει εύκολα, γι’ αυτό και είπε όταν τον πλάκωσε στο ξύλο ο Νικηφόρος ότι δεν θέλει μπερδέματα με Σεβαστούς και ότι «εσύ, παλικάρι μου, είσαι ο χειρότερος», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ψαρράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved