8 λέξεις: O άνδρας μυστήριο – Αυτός είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά
Media

8 λέξεις: O άνδρας μυστήριο – Αυτός είναι ο ηθοποιός που μπαίνει στη σειρά

8 λέξεις: Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ

Πολλοί από τους ήρωες της σειράς, όπως έχουμε δει, κρύβουν μυστικά που με το πέρασμα του χρόνου βγαίνουν στο φως. Κά­τι ανάλογο πρόκειται να συμβεί και με την Εύα, η οποία σύντο­μα θα δεχθεί την επίσκεψη ενός άντρα από το παρελθόν της. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα με τη σειρά...

Η Εύα, με­τά τον χωρισμό της από τον Σίμο, έκανε μία νέα αρχή στο πλευρό του Νικηφόρου και η σχέση τους έχει δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως. Αποκορύφωμα, βέβαια στάθηκε η καταγγελία που του έκανε η κό­ρη της Εύας, η Ολυμπία, για υποτιθέμενη σεξου­αλική κακοποίηση. Από τη στιγμή δε που αποδεί­χτηκε η αθωότητα του αγαπημένου της, οι δυο τους καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ανα­θερμάνουν τη σχέση τους και να γίνουν όπως πα­λιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιο­δικού, στα προσεχή επεισόδια θα δούμε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή τους. Αναφερόμαστε στον συνεργάτη του Μάρκου, τον Στηβ (Γιώργος Παράσχος), ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα, για να δουλέψουν πάνω σε ένα νέο, φιλόδοξο σχέδιο, που δεν είναι όμως και τόσο νόμιμο. Κάποια στιγ­μή, κανονίζουν να γευματίσουν όλοι μαζί στο σπίτι του Νικηφόρου και της Εύας. Η τελευταία, όταν τον βλέπει, ταράζεται ιδιαίτερα. Και αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτουν στους υπόλοιπους, ήταν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο αλλά και ζευγάρι για κάποιο διάστημα.

Η συγκεκριμένη πληροφορία δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα στον Νικηφόρο, ο οποίος προσπαθεί να μη φανούν. Στη συνέχεια, η γυναίκα ζητάει από τον αγαπημένο της να μιλήσουν ιδιαιτέρως και τον προειδοποιεί πως ο Στηβ ήταν μπλεγμένος σε παρανομίες από τότε και καλό θα είναι να έχουν τον νου τους.

Ο άντρας, φυσικά, φρόντιζε να ενημερώσει σχετικά τον πατέρα του, ο οποίος το καθησυχάζει ότι είναι έμπιστος συνεργάτης και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Την επόμενη μέρα, ο ίδιος φροντίζει να μοιραστούν κατάλληλα τα θέ­ματα αρμοδιοτήτων, με τη σύγκρουση ανάμεσα στον Νικηφόρο και στον Στηβ να είναι αναπόφευκτη. Αργότερα, ο Μάρκος δείχνει τα... δόντι του, για πρώτη φορά, στον Στηβ και του ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τον γιο του και την εταιρεία. Για όλα αυτά ενημερώνεται η Εύα και αμέσως συνειδητοποιεί πόσο δίκιο είχε για όλα αυτά που είπε στον Νικηφόρο, καθώς επίσης και τις υποψίες εις βάρος του πρώην αγαπημένου της. Συγκεκριμένα, πως δεν εμφανίστηκε για καλό στη ζωή της, ύστερα από τόσα χρόνια, και έτσι φροντίζει να αποκαλύψει στη Ναυσικά πως ο Στηβ έφτιαχνε παράνομες ουσίες στο πανεπιστήμιο, μεγαλώνοντας έτσι κι άλλο τη σκιά που τον περιβάλλει ως χαρακτήρα. Έκτοτε η Εύα φροντίζει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε όσα λέει και κάνει, ώστε νι αποφύγει οποιοδήποτε σχέδιο του Στηβ.

ΠΗΓΗ:MYtv

Δείτε τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved