Παρουσιάστε: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ANT1
Media

Παρουσιάστε: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του ANT1

Η σειρά διαδραματίζεται σε δύο στρατόπεδα που είναι σε παραμεθόριο περιοχή και οι διοικητές τους βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα και με άλυτους λογαριασμούς από το πα­ρελθόν! Το στρατόπεδο των καταδρομέων, όπως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, λειτουργεί υπό τις διαταγές του συνταγματάρ­χη Γούλα και περιμένει ένα πολύ σημαντικό μηχάνημα του ΝΑΤΟ.

Το μηχάνημα, όμως, από λάθος στη μεταφορά, καταλήγει στο γει­τονικό στρατόπεδο του μισητού εχθρού, συνταγματάρχη Θανάση Σκορδά. Στο όχι και τόσο πειθαρχημένο αυτό στρατόπεδο, που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του σταθμευμένη απέξω με τροχόσπιτο, φτάνει και ο νεοσύλλεκτος Τάσος Καρυπίδης, που μάρτυρας αυτής της σκληρής κόντρας των δύο διοικητών να μη μένει με σταυρωμένα χέρια και να αναθέτει σε κάποιον να προκαλέσει δολιοφθορά.

Έπειτα από αυτό, ο πρώτος κρατάει την ανθυπολοχαγό Βαρκάρη όμηρο ως αντίποινο για τη δολιοφθο­ρά του πατέρα της, Γούλα. Ύστερα από μια σειρά, παρεξηγήσεων, όμως, ο Σκορδάς συνειδητοποιεί ότι ίσως δεν φταίει ο ορκισμέ­νος του εχθρός για τη ζημιά. Έκτοτε όλο το στρατόπεδο πασχίζει να επισκευάσει το καταραμένο μηχάνημα προτού φτάσει ο ταξί­αρχος για επιθεώρηση και πέσει η τιμωρία του αιώνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved