Έλα στη θέση μου: Ανατροπή! Το ευχάριστο γεγονός που δεν περιμέναμε! (Pics)
Media

Έλα στη θέση μου: Ανατροπή! Το ευχάριστο γεγονός που δεν περιμέναμε! (Pics)

Έλα στη θέση μου: Η σχέση του Μάρκου και της Ρενάτας έχει δοκιμαστεί ουκ ολίγες φορές, με αποκορύφωμα την αποκάλυψη της αληθινής του ταυτότητας.

Οι δυο τους, αφού ξεκαθαρίζουν την κατάσταση, αποφασίζουν να κάνουν μία νέα αρχή.

Έτσι, στα προσεχή επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Έλα στη θέση μου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mytv, θα δούμε το ζευγάρι να αποφασίζει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου!

Η Ρενάτα είναι μία από τις ηρωίδες της σειράς που έχει αντιμετωπίσει πολλές και διάφορες δυσκολίες τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Η ίδια, μετά τις συνεχείς συγκρούσεις και κατ' επέκταση τον χωρισμό της από τον Αχιλλέα, φαίνεται να βρήκε στο πρόσωπο του Μάρκου εκείνον που θα της προσφέρει ανιδιοτελή αγάπη και προστασία.

Και μπορεί στα προηγούμενα επεισόδια να είδαμε τη Ρενάτα να χάνει την εμπιστοσύνη της απέναντι στον Μάρκο, εξαιτίας της αποκάλυψης του πως είναι γιος του Αντρέα Σοφοκλέους, όμως, ύστερα από συζητήσεις επί συζητήσεων, κατέληξαν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Μάρκος προτείνει στη Ρενάτα να κάνουν μία νέα αρχή μακριά από όλους και από όλα και να πάνε μαζί στη Σικελία. Εκεί, οι δυο τους έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να ερωτευτούν από την αρχή, αφήνοντας πίσω κάθε μελανό σημείο που εμφανίστηκε και διατάραξε τη σχέση τους. Στη συνέχεια, αφού γίνει ένα χρονικό άλμα ενός έτους, το αγαπημένο ζευγάρι επιστρέφει στην Ελλάδα και αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Δηλαδή να παντρευτεί.

Σύντομα, λοιπόν, βλέπουμε στην αυλή και στην έπαυλη όλοι να ζουν στον πυρετό των γαμήλιων προετοιμασιών, καθώς παντρεύονται την ίδια μέρα ο Φώτης με τη Βάνα και η Ρενάτα με τον Μάρκο.

Μόνο που ο διπλός γάμος σημαίνει και διπλούς μπελάδες. Συγκεκριμένα, ο Βλάσης σκαρφίζεται να κάνει ένα καψόνι στον Μάρκο και «κλέβει» τη νύφη Ρενάτα, λίγη ώρα πριν πάνε στην εκκλησία, ενώ την ίδια στιγμή ο Μάρκος κινδυνεύει να μπει σε καραντίνα. Και αυτό γιατί οι Αρχές τον βλέπουν και τον αντιμετωπίζουν ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Τελικά, η Βάνα και ο Φώτης καταφέρνουν να παντρευτούν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τη Ρενάτα με τον Μάρκο, οι οποίοι υποχρεούνται να αναβάλουν τον γάμο τους επειδή ο τελευταίος έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση, βέβαια, οι δυο τους καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι το σωστό, ώστε να μη θέσουν σε κίνδυνο τόσο τη δική τους υγεία όσο και των κοντινών τους ανθρώπων.

Λίγες μέρες μετά, ο Μάρκος βγαίνει από την καραντίνα και συναντάει τον Βλάση, προκειμένου να οργανώσουν κάποιες μελλοντικές δουλειές, ενώ η Ρενάτα εκμυστηρεύεται στη Φαίη κάποιες ενδόμυχες σκέψεις της σχετικά με τη σχέση της με τον Μάρκο - και όχι μόνο.

Ωστόσο, η Φαίη, η οποία δείχνει να μην έχει αλλάξει και τόσο πολύ, αποφασίζει να τις μοιραστεί... κατά λάθος με τον Μάρκο, θέλοντας να δημιουργήσει νέα προβλήματα στο ζευγάρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved