Σχεδόν ενήλικες: Μια αστεία ιστορία στην Αθήνα του 2020! H νέα σειρά του Mega
Media

Σχεδόν ενήλικες: Μια αστεία ιστορία στην Αθήνα του 2020! H νέα σειρά του Mega

Η Μυρτώ Κοντοβά που αγαπήθηκε μέσα από τις αξέχαστες σειρές «Μίλα μου βρώμικα» και «Υπέροχα πλάσματα», επιστρέφει 11 χρόνια μετά στο ΜEGA με ένα ολοκαίνουργιο σίριαλ, που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Θα έχει τίτλο «Σχεδόν ενήλικες» και πρόκειται για μια αστεία ιστορία, με πολλές περιπέτειες για τους ήρωες.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τη Θεοδώρα Τζήμου και τον γιο της ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Τέσσερα πρόσωπα με κύρος, θεατρικό αλλά και τηλεοπτικό εκτόπισμα, που είναι αναμφισβήτητα γερό χαρτί στα χέρια της Κοντοβά, η οποία επιθυμεί στην επιστροφή της στην τηλεόραση να κλέψει την παράσταση. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του «Secret», στο καστ θα συμμετάσχει και ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Η σειρά πραγματεύεται την Αθήνα του σήμερα, τους Ελληνες, που έχουν περάσει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια, με την οικονομική κρίση και τον κορονοϊό αυτή την περίοδο και έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, αλλά και το πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις-κάτι που έχουμε δει και στις άλλες σειρές που έφεραν την υπογραφή της Μ. ΚοντοΒά. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες, με τα πρώτα να έχουν γίνει στο κέντρο της Αθήνας, και αναμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα της σειράς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved