Elif: Η Ελίφ ανοίγει τα μάτια της από το κώμα (Video)
Media

Elif: Η Ελίφ ανοίγει τα μάτια της από το κώμα (Video)

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star,Elif

Η μητέρα της Ρεϊχάν της τηλεφωνεί και της λέει πως τα αδέλφια της επέστρεψαν στο χωριό τους, οπότε δεν έχει λόγο πια να φοβάται.

Η Γιλντίζ τηλεφωνεί στη Βιλντάν για τον θείο της και εκείνη στην αρχή δεν καταλαβαίνει τις της λέει αλλά στη συνέχεια αντιλαμβάνεται πως με αυτό τον τρόπο ο Ταρίκ κάλυψε στην οικογένεια την απουσία της.

Η Ρεϊχάν μελετάει στο δωμάτιο της γιατί θέλει να δώσει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Η Χουμεϊρά προτείνει στον Κερέμ να τηλεφωνήσει στην Παρλά και να κερδίσει πάλι την καρδιά της μετά το περιστατικό στο πάρτι.

Η Βιλντάν τηλεφωνεί αργά στη νύχτα ενώ είναι με τη Ματσιντέ, τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και εκείνος αναγκάζεται να πάει σε άλλο δωμάτιο για να μιλήσει. Η Βιλντάν τον καλεί για να του μιλήσει για το ψέμα που είπε σχετικά με τον θείο της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος γιατί είναι αργά και τον καλεί για κάτι ασήμαντο. Το τελευταίο δευτερόλεπτο της συνομιλίας τους μπαίνει στο δωμάτιο η Χουμεϊρά και ο Ταρίκ της λέει πως ήταν επαγγελματικό το τηλεφώνημα.

Η Ρεϊχάν διάβαζε όλη τη νύχτα και αργεί να ξυπνήσει το πρωί. Πηγαίνει βιαστική στην κουζίνα και πέφτει πάνω στον Κερέμ. Ο Κερέμ της κάνει πλάκα αλλά η Ρεϊχάν θυμώνει. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως του αρέσει η Ρεϊχάν.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι είναι στο μαγαζί τους και μιλάνε για τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ. Η Τουλάι λέει πως ο Σελίμ πάει καλά στη θεραπεία του στο νοσοκομείο και η Ζεϊνέπ γεννάει σε ένα μήνα.

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για πρωινό και βλέπει τη Ρεϊχάν στον κήπο. Πίστευε πως την είχαν απολύσει και εκπλήσσεται.

Η Ελίφ ανοίγει τα μάτια της και θέλει να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια πως η Βιλντάν δεν είναι μητέρα της, αλλά δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει. Η Βιλντάν ενημερώνει τον Ταρίκ για την εξέλιξη της Ελίφ.

Η Ματσιντέ ξεκαθαρίζει στην Χουμεϊρά, την Παρλά και τον Κερέμ πως η Ρεϊχάν είναι μέλος πια του σπιτιού και δεν πρόκειται να φύγει. Τα λόγια της κάνουν τη Ρεϊχάν να κοκκινίσει από ντροπή. Η Χουμεϊρά αλλάζει συζήτηση και λέει πως με τον άντρα της θα κάνουν ένα ταξίδι και καλεί τον Κερέμ και την Παρλά να έρθουν μαζί τους.

Η Ελίφ είναι καλύτερα αλλά οι γιατροί θέλουν να την κρατήσουν στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Ο Ταρίκ σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκομείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved