Άγριες Μέλισσες: O Μιλτιάδης παίρνει το νόμο στα χέρια του
Media

Άγριες Μέλισσες: O Μιλτιάδης παίρνει το νόμο στα χέρια του

Άγριες Μέλισσες: Τρέχουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι και η μια «βόμβα σκάει» πίσω από την άλλη.

Ο εισαγγελέας σταματάει την έρευνα για τον θάνατο του Γιάννου, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Δούκας πανηγυρίζει, ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από την έκβαση των γεγονότων. Παράλληλα, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης στριμώχνουν τον Κλεομένη, που αναγκάζεται να φύγει κρυφά με τα λεφτά, υπογράφοντας τα χαρτιά του διαζυγίου.

Από την άλλη, η συμπεριφορά του Μιλτιάδη ανησυχεί τη Βιολέτα και τον Λάμπρο, ενώ ο Κυπραίος παίζει ένα τελευταίο χαρτί για να βοηθήσει την Ελένη, η οποία απογοητευμένη περιμένει τη συνέχιση της δίκης της

Ο Λάμπρος την επισκέπτεται και εκείνη του ζητάει να πάρει πίσω τους όρκους αγάπη ςτου και να συνεχίσει τη ζωή του, καθώς πιστεύει πως θα καταδικαστεί. Δύο μέρες αργότερα, η δίκη της Ελένης βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο Κυπραίος συναντάει ξανά τη Μυρσίνη και την εκβιάζει να καταθέσει δίνοντας ελαφρυντικά στην Ελένη.

Εκείνη υποκύπτει αλλά το μίσος της για τη φόνισσα του γιου του δεν σβήνει. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου, που θ' ανακοινωθεί την επόμενη μέρα.

Την ίδια ώρα, ο Τόλλιας παρουσιάζεται στον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης και καταθέτει εναντίον του Δούκα, ενώ το ίδιο βράδυ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μυρσίνη, που καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο εναντίον της Ελένης ενώ ο Δούκας πληροφορείται πως η σύλληψη του είναι προ των πυλών

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved