Elif: Η απρόσμενη συνάντηση και ο έρωτας που κανείς δεν περιμένει
Media

Elif: Η απρόσμενη συνάντηση και ο έρωτας που κανείς δεν περιμένει

Elif: Η Ρεϊχάν μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή του Κερέμ. Εκείνος, αν και στην αρχή ήθελε να τη διώξει από το σπίτι του και τη ζωή του, στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα θα παρακολουθήσουμε, την ερωτεύεται.

Πιστεύει πως αυτή κοπέλα έχει κάτι αγνό και αθώο και διαφέρει από τις υπόλοιπες γυναίκες στη ζωή του και στον κύκλο του.


Ο Κερέμ, επιστρέφοντας από την Αμερική, γνώρισε με τον πιο απροσδόκητο τρόπο τη Ρεϊχάν. Μάλιστα, τυχαία η κοπέλα έπιασε δουλειά στο σπίτι της οικογένειας Χακτανίρ κερδίζοντας με την ευγένεια της και την αθωότητα της την εμπιστοσύνη και την εύνοια της Πλντίζ και της Ματσιντέ.

Ωστόσο, με τον Κερέμ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι δυο τους έχουν αρκετές αμήχανες στιγμές, καθώς η Ρεϊχάν είναι αδέξια. Ο Κερέμ, όμως, μέρα με την ημέρα, αναγνωρίζει σε εκείνη το πόσο διαφορετική είναι από όλες τις κοπέλες που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα. Ο απλός τρόπος ζωής της και η αθωότητα της τον συναρπάζουν και τον γοητεύουν.

Ωστόσο, η Πάρλα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του για να του θυμίζει πως ανήκει σε μία άλλη κοινωνική τάξη και η οποία τον διεκδικεί με κάθε τρόπο καθημερινά.

Όταν στη ζωή της Ρεϊχάν μπει η Ελίφ, ο Κερέμ βρίσκεται συνεχώς μαζί τους προκειμένου να τις προστατεύει από την αυστηρότητα της Βιλντάν, ενώ δένεται και με τη μικρή, η οποία, αν και δεν μιλάει σε κανέναν δείχνει να τον εμπιστεύεται.

Μάλιστα, η Ρεϊχάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν ακούει την Ελίφ να μιλάει στον Κερέμ. Τότε, ο νεαρός γοητεύεται από την αθωότητα και την αγνή ομορφιά της Ρεϊχάν. Λίγες μέρες μετά, η Πάρλα, ο Κερέμ και οι φίλοι τους συζητούν να οργανώσουν ένα πάρτι στην πισίνα στην έπαυλη της Ματσιντέ. Η Πάρλα θυμάται το προηγούμενο πάρτι και σχολιάζει υποτιμητικά το περιστατικό με τη Ρεϊχάν και την τούρτα.

Ο Κερέμ εκνευρίζεται από τον τρόπο με τον τρόπο που μιλάνε για την κοπέλα αλλά κάνει υπομονή.

Η αλήθεια είναι, όμως, ο Κερέμ έχει αρχίσει να γοητεύεται και με την ημέρα ερωτεύεται την κοπέλα. Ωστόσο, οι καταστάσεις δεν του αφήνουν περ ριο να κάνει κάτι παραπάνω μαζί της. Από τη μία υπάρχει στη ζωή του η Πάρλα και από άλλη δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πλησιάσει τη Ρεϊχάν.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved