Αγγελική: Ένας χωρισμός και μια αποκάλυψη φέρνουν τα πάνω κάτω
Media

Αγγελική: Ένας χωρισμός και μια αποκάλυψη φέρνουν τα πάνω κάτω

Αγγελική: Η παρουσία της Αγγελικής έχει φέρει στη ζωή του Μιχάλη τα πάνω κάτω με αποτέλεσμα η σχέση του με την Κατερίνα να φτάνει στο τέλος.

Παράλληλα, όμως, η Αγγελική φιλιέται με τον Στέφανο, αλλά η Τζένη του ανακαλύπτει και ζητάει από την Αθηνά την απόλυση της. Εν τω μεταξύ, η Σοφία ζητάει διαζύγιο, ενώ ο Παύλος μαθαίνει κάτι για την οικονομική κατάσταση της Τζένης.

Η Αθηνά νοσηλεύεται ξανά, αλλά αρνείται να υποβληθεί σε θεραπεία και η Αγγελική προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη. Η Σοφία πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει την πεθερά της και εκείνη της ζητάει να δώσει μία ευκαιρία στον Παύλο και να μην τον εγκαταλείψει.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Τζένη ότι η Δανάη είναι υιοθετημένη. Εκείνη τον συμβουλεύει να πει στη μικρή την αλήθεια και ο άντρας ζητάει από την κόρη του να μιλήσουν.

Στο άκουσμα της αλήθειας, όμως, η Δανάη ξεσπάει. Δεν μπορεί να τη διαχειριστεί και χωρίς να την αντιληφθεί κανείς φεύγει από το σπίτι. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα αντιλαμβάνεται πως η σχέση της με τον Μιχάλη δεν είναι όπως παλιά.

Η κοπέλα, μάλιστα, του προτείνει να μείνουν για λίγο χωριστά. Εκείνος, όμως, την ξαφνιάζει, καθώς της λέει ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να χωρίσουν οριστικά.

Παράλληλα, ο Παύλος κάνει μία σημαντική ανακάλυψη σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Τζένης, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι αυτό που φαίνεται .

Πηγή: my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved