8 λέξεις: Η Βικτώρια παρατάει τον Δημήτρη πριν τον γάμο!
Media

8 λέξεις: Η Βικτώρια παρατάει τον Δημήτρη πριν τον γάμο!

8 λέξεις: Τη στιγμή που ο Άκης Αρώνης νιώθει περήφανος για τη νύφη του Βικτώρια και μάλιστα της χαρίζει κοσμήματα της γυναίκας του, εκείνη συλλέγει πληροφορίες για το παρελθόν του Δημήτρη.

Η ένοχη δράση του Δημήτρη απέναντι στην αδελφή του Ηλιάνα, έχει ήδη γίνει γνωστή από τον Αλέκο, ο οποίος και τον εκβιάζει με κάθε ευκαιρία. Αυτό που ο Δημήτρης αγνοεί τώρα είναι πως και η αρραβωνιαστικιά του, Βικτώρια, το τελευταίο διάστημα παρατηρεί μια περίεργη συμπεριφορά εκ μέρους του. Μπαίνει λοιπόν στη διαδικασία να ψάξει το παρελθόν του καθώς δεν της αρέσουν καθόλου οι φήμες που φτάνουν στα αυτιά της σχετικά με τα άτομα που συναναστρέφεται.

Χωρίς να του πει τίποτα ξεκινάει τις έρευνες της, ενώ την ίδια στιγμή, προφασιζόμενη διάφορα προβλήματα στην δουλειά της του ζητάει να αναβάλλουν τον γάμο τους για έναν περίπου μήνα. Ο Δημήτρης δεν ενθουσιάζεται με την αναβολή των σχεδίων τους, όμως με τίποτα δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που την αποτρέπει να ανέβει στο πλάι του τα σκαλιά της εκκλησίας. Από την πλευρά της η Βικτώρια εύχεται από μέσα της να μην επιβεβαιωθούν οι υποψίες της. Όμως ξέρει πολύ καλά πως ο γιος του Αρώνης έχει καλά κρυμμένα μυστικά.

Η γνωριμία με τον Μιχαήλ

Ενώ η πλούσια κληρονόμος συνεχίζει την ερευνά της για τον Δημήτρη, έρχεται τυχαία σε επαφή με τον Μιχαήλ Καλλέργη. Παρόλο που κινούνται στους ίδιους χώρους, δεν είχε συμβεί στα παρελθόν να έρθουν σε επαφή και όταν αυτό συμβαίνει αντιλαμβάνονται πως έχουν πολλά κοινά. Η νεαρή επιχειρηματίας γοητεύεται απόλυτα από τον πολιτικό κα δηλώνει πως θέλει να τον γνωρίσει καλύτερα. Και ο Μιχαήλ όμως από τη πλευρά του, παρόλο που γνωρίζει πως η κοπέλα απέναντί του είναι αρραβωνιασμένη με τον αδελφό της πρώην γυναίκα του, δεν θα κάνει πίσω. Η καρδιά του θα αναπτερωθεί από την παρουσία της. Για την ακρίβεια νιώθει να ερωτεύεται ξανά. Συναίσθημα που είχε ξεχάσει μετά τους τελευταίους απανωτούς χωρισμούς που βίωσε. Οι δύο νέοι θα έρθουν σύντομα κοντά με αποτέλεσμα η Βικτώρια να ανακοινώσει στον Δημήτρη τον χωρισμό τους. Εκείνος δεν θα το δεχτεί τόσο εύκολα όμως όταν του παρουσία τον κρυμμένο άσο στο μανίκι της για τη δράση του στάση του θα αλλάξει.

Πηγή TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved