Ήλιος: Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήθελα να βγάλω τη Μαρίνα από πάνω μου»
Media

Ήλιος: Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ήθελα να βγάλω τη Μαρίνα από πάνω μου»

Τη Ντόρα Μακρυγιάννη τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως Μαρίνα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Φέτος έρχεται με τον ρόλο της Αλίκης στην πολυαναμενόμενη σειρά «Ήλιος» στο ίδιο κανάλι.

Η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο που την έκανε να πει «ναι» στο συγκεκριμένο σίριαλ και όλα όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια.

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Ήλιος»; Γνωρίζουμε ότι δέχτηκες αρκετές προτάσεις...

«Ευτυχώς υπήρχαν προτάσεις για σειρές μετά τη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Μου έγινε η πρόταση και από το κανάλι και από την παραγωγή, ένιωσα εμπιστοσύνη, μου άρεσε πολύ η βασική τετράδα πρωταγωνιστών (Γιώργος Καραμίχος, Αντίνοος Αλμπάνης, Ευγενία Δημητροπούλου), χάρηκα πολύ για την ακρίβεια που άκουσα αυτά τα ονόματα. Οπότε είπα το «ναι» με μεγάλη χαρά».


Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια;

«Είναι μία δραματική σειρά με μυστήριο και αστυνομικά στοιχεία. Εμπεριέχει ίντριγκες, φόνους. Ακόμη κι εμείς οι πρωταγωνιστές μπαίνουμε σε μία διαδικασία να αναρωτιόμαστε νια το τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια, για το ποιος είναι ένοχος. Εγώ, η Αλίκη, είμαι μία γυναίκα σύγχρονη, εργασιομανής που έχει χτίσει μία όμορφη οικογένεια, αγαπημένη και με γερές Βάσεις. Με τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης) αγαπιούνται πολύ. Η σχέση τους διαταράσσεται με την επιστροφή της Λήδας. Η Λήδα είναι για τον Φίλιππο ένας έρωτας που δεν έσβησε ποτέ, η Αλίκη ξέρει μέσα της ότι αν δεν έφευγε η Λήδα, δεν θα ήταν με τον Φίλιππο. Οπότε όλα ανατρέπονται».


Από τα πρόσωπα των σειρών, φέτος, νιώθεις ιδιαίτερη χαρά για κάποιους;

«Ναι, για την επιστροφή της Φιλαρέτης Κομνηνού, είναι μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Επίσης, χαίρομαι που βλέπουμε στην τηλεόραση τον Γιώργο Χρυσοστόμου, για μένα τον καλύτερο ηθοποιό της γενιάς του. Επίσης, από το δικό μας το κανάλι αν και δεν είναι θέμα «συγκατοίκησης», χαίρομαι πολύ με τη συμμετοχή του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και του Μιχάλη Σαράντη στη «Φαμίλια» όπως και της συμμαθήτριας μου Θάλειας Σταματέλου στο «Παρουσιάστε!»


Οι πρωταγωνιστές είστε νέοι, ταλαντούχοι άνθρωποι. Αυτό σε γεμίζει διπλή χαρά για την πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη μικρή οθόνη;

«Είμαι πολύ χαρούμενη και γι’ αυτό, έχω ενθουσιαστεί με τα παιδιά, ειδικά με τον Αντίνοο που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του. Πάντως να πω ότι χαίρομαι, γενικότερα, που από πέρσι στην τηλεόραση Βλέπω νέους και ταλαντούχους ανθρώπους. Βλέπω παιδιά που ήμασταν μαζί στη δραματική σχολή να βρίσκουν τον δρόμο τους, να ξεχωρίζουν και αυτό με κάνει εξαιρετικά χαρούμενη».


Εχεις άγχος, μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Γυναίκας χωρίς όνομα», αν η σειρά θα έχει την ίδια απήχηση;

«Οχι, δεν το σκέφτομαι, δεν το βάζω στο μυαλό μου. Ηθελα μόνο να βγάλω τη Μαρίνα από πάνω μου. Θέλω να διαφοροποιηθώ, να μη θυμίζει Μαρίνα η Αλίκη. Είναι και οι δύο καλές γυναίκες, οπότε θέλω να προσπαθήσω να είναι κάτι διαφορετικό. Η Αλίκη, βέβαια, δεν έχει αυτόν τον τσαμπουκά της Μαρίνας, ωστόσο έχουν και κοινά στοιχεία», είπε στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved