Άγριες Μέλισσες:Η Δρόσω δίνει spoiler!«Οι ανατροπές στη ζωή της θα είναι πολλές»
Media

Άγριες Μέλισσες:Η Δρόσω δίνει spoiler!«Οι ανατροπές στη ζωή της θα είναι πολλές»

Άγριες Μέλισσες: Για τις εξελίξεις στη ζωή της Δρόσως μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Δρόσω στην Αθήνα, αν θα καταφέρει να ξεφύγει από τις παγίδες, ενώ αποκάλυψε αν θα διεκδικήσει το παιδί της από την Ασημίνα.

Η Δρόσω εγκαταλείπει το Διαφάνι. Ποιες είναι οι μεγαλύτερες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα;

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να το δω κι εγώ, γιατί δεν έχω ακόμη στα χέρια μου τα σενάρια για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή της Δρόσως στην Αθήνα. Σε ένα μέρος μακριά από το Διαφάνι και το προστατευμένο οικογενειακό περιβάλλον. Σίγουρα θα βιώσει καινούργια συναισθήματα, που θα της προκαλέσουν νέες εμπειρίες, νέοι άνθρωποι, νέες καταστάσεις».

Έτσι, όντως, παρά τη βαθιά επιθυμία της να κυνηγήσει το όνειρα της να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφήνοντας κλειστές στο ντουλάπι του χρόνου τις τραυματικές αναμνήσεις του χωριού, οι ανατρεπτικές συνθήκες της ζωής της τη φέρνουν στην Τρούμπα. Μίλησε μου για την ιδιαίτερη πορεία της ηρωίδας;

«Η Δρόσω πηγαίνει στην Αθήνα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει με κάθε νέο άνθρωπο όταν τολμά να κάνει ένα καινούργιο βήμα στη ζωή του. Οι ανατροπές στη ζωή της θα είναι πολύ περισσότερες από όσες φαντάζεστε, αλλά δε θα πω περισσότερα, επειδή η ιστορία της καλύτερο είναι να γραφτεί στη μικρή οθόνη έτσι ώστε να μη χάσει και τη μαγεία της».

Θα καταφέρει να ξεφύγει από τις παγίδες εκεί;

«Η Δρόσω είναι ένα κορίτσι που λαχταρά να ζήσει τη ζωή του μέχρι την τελευταία σταγόνα της. Θέλει να φύγει από τα στενά όρια του χωριού της και να παλέψει για τα όνειρα της στη μεγάλη πόλη. Κάθε άνθρωπος στη ζωή του συναντά παγίδες. Το θέμα είναι να έχει την ικανότητα να τις αποφεύγει, αλλά και να κάνει τα λάθη του δύναμη...».

Θα επιστρέφει στο Διαφάνι;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα το σενάριο γράφεται, οι ιστορίες δεν έχουν ολοκληρωθεί και η πλοκή εξελίσσεται».

Θα επισκεφθεί την Ελένη στη φυλακή;

«Ναι, φυσικά. Μα, είναι η αδερφή της. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά. Ένας άνθρωπος που τη στήριξε ακόμα και στο λάθος της. Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα της».

Θα διεκδικήσει από την Ασημίνα το παιδί της στο μέλλον;

«Α, εσείς το έχετε πάει πάρα πολύ μακριά! Δεν ξέρω αν και οι ίδιοι οι σεναριογράφοι μας το έχουν σκεφτεί αυτό».

Φανταζόσουν την τεράστια υποδοχή και αγάπη του κοινού για τη σειρά;

«Κάθε φορά που ένας καλλιτέχνης κάνει μια δουλειά, ελπίζει ότι αυτή θα αγκαλιαστεί από το κοινό. Αυτό που συνέβη πέρυσι με τις «Μέλισσες» ήταν κάτι που ξεπέρασε και τη μεγαλύτερη προσδοκία μου. Έχουμε εισπράξει πολύ μεγάλη αγάπη και αυτό είναι κάτι που μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε δυναμικά και τη δεύτερη σεζόν».

Τι διαφορές θεωρείς ότι θα έχει ο δεύτερος κύκλος της σειράν από τον πρώτο;

«Θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα. Ήδη γνωρίζετε ότι κάποιοι ρόλοι κλείνουν τον κύκλο τους και κάποιοι άλλοι ανοίγουν το δικό τους. Οι ήρωες μας θα ζήσουν καινούργιες καταστάσεις θα συναντήσουν νέα πρόσωπα. Είναι φυσικό λοιπόν να υπάρξουν διαφορές. Βέβαια, αυτό που δε θα αλλάξει είναι ότι και φέτος η σειρά θα μαγνητίσει τους τηλεθεατές».

Πραγματοποιούνται, πλέον, με μεγαλύτερη δυσκολία τα γυρίσματα εξαιτίας του κορονοϊού;

«Ναι, φυσικά. Η παραγωγή αλλά και το κανάλι φροντίζουν να παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να είμαστε ασφαλείς. Υπάρχει δυσκολία σε πολλές σκηνές, αλλά όταν υπάρχουν καλοί συνεργάτες, όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved