Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Ασημίνα ποτέ ξανά ενωμένες
Media

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Ασημίνα ποτέ ξανά ενωμένες

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική Ασημίνα, μίλησε για τις συνταρακτικές ανατροπές στη ζωή της ηρωίδας της.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στις νέες αφίξεις της σειράς, στις οποίες βρίσκεται και ο πρώην σύντροφός της, Αργύρης Πανταζάρας.

Είναι εύκολο για την Ασημίνα να μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου;

« Ήταν όνειρο ζωής για την Ασημίνα να παντρευτεί και να φτιάξει τη δική της οικογένεια, να κάνει παιδιά και να τα μεγαλώσει. Εν τέλει, καταλήγει να αγαπήσει και να παντρευτεί τον αδερφό του άντρα που σκότωσε μαζί με τις αδερφές της, να μην μπορεί να κάνει παιδιά και να μεγαλώνει το παιδί που προέρχεται από την ένωση του άντρα της με την αδερφή της. Μόνο εύκολα δεν είναι όλα αυτά για κείνη. Θα είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το αν θα καταφέρει να διαχωρίσει μέσα της τα γεγονότα και αν θα αγαπήσει αυτό το παιδί σαν να ήταν δικό της».

Τη σοκάρει η απόφαση του Δούκα να πάρει ο εγγονός του το όνομα του γιου του Σέργιου;

«Φυσικά. Τραγική ειρωνεία. Κάθε φορά που θα προφέρει αυτό το όνομα θα είναι σαν να ξαναζεί τη νύχτα του φόνου. Και θεωρώ πως ο μεγαλύτερος φόβος της θα είναι να μη μοιάσει το παιδί στο θείο του, Σέργιο Σεβαστό».

Θα αποκατασταθούν οι σχέσεις της με τη Δρόσω;

«Αν ρωτάς την Έλλη, θα ήθελα πολύ να νικήσουν η αγάπη και η συγχώρεση, να ξανασμίξουν οι αδερφές. Αν ρωτάς την Ασημίνα, όπως έχει πει η ίδια, μόνο ένας τρόπος υπάρχει να ενωθούν ξανά με τη Δρόσω, και είναι να της το ζητήσει ο ίδιος ο πατέρας τους. Μόνο που εκείνος δε ζει πια».

Θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ελένη στη φυλακή;

«Πιστεύω πως ναι. Όσο μπορεί, από τη θέση που βρίσκεται, θα σταθεί κοντά στην αδερφή της με όποιον τρόπο. Φαντάζομαι ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ζει στο σπίτι των Σεβαστών έπειτα από την εκδικητική μανία και οργή της οικογένειας απέναντι στην Ελένη. Ζει σε ένα σπίτι όπου όλοι θέλουν να «διαγράψουν» την ταυτότητα της. Ποια είναι και από πού έρχεται. Όλοι θέλουν να είναι κάποια άλλη. Κανείς δεν αποδέχεται αυτό που είναι. Ίσως μόνο ο Νικηφόρος, αλλά με εκείνον έχουν άλλα δαιμόνια να αντιμετωπίσουν. Για ποιον θα ήταν εύκολη μια τέτοια ζωή;…».

Θα κινδυνέψει ο γάμος της με τον Νικηφόρο;

«Πότε ήταν ακίνδυνος αυτός ο γάμος…».

Τι αγαπάς περισσότερο στο χαρακτήρα της Ασημίνας;

«Αγαπάει βαθιά και αναζητά το καλό».

Ποια είναι τα κοινά σας στοιχεία και ποια τα εκ διαμέτρου αντίθετα;

«Η Ασημίνα, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες, μένει πιστή στα συναισθήματα και τις αξίες της. Προσπαθώ να ζω κι εγώ με τον ίδιο τρόπο. Κάνει επίσης εκπτώσεις στην ευτυχία της στο όνομα των «πρέπει». Σ' αυτό εύχομαι να μην της μοιάζω καθόλου».

Με τον Αργύρη Πανταζάρα, με τον οποίο υπήρξατε ζευγάρι και πια είστε καλοί φίλοι, θα συνεργαστείτε έπειτα από το «This is not Romeo and Juliet» στη σειρά, αφού βρίσκεται στο βασικό καστ των καινούργιων επεισοδίων. Αισθάνεσαι οικεία όταν σε ένα ψυχρό μέσο, όπως η τηλεόραση, συνεργάζεσαι με ανθρώπους που αγαπάς;

«Οι τόποι, τα μέσα, οι άνθρωποι, είναι ψυχροί ή θερμοί ανάλογα με τη θερμοκρασία της καρδιάς μας. Δεν είναι μόνο ψυχρό μέσο η τηλεόραση, έχω βρει εκεί πολύ ζεστές αγκαλιές, αλήθεια και αγάπη. Χαίρομαι για τον Αργύρη, που θα έρθει στη μελισσοπαρέα, όπως χαίρομαι και για όλες τις νέες μας αφίξεις. Του πάει πολύ ο ρόλος που θα ερμηνεύσει και το δυνατό φως που εκπέμπει θα κάνει σε όλους μας καλό».

Τι ξεχωρίζεις στον Αργύρη Πανταζάρα;

«Την ψυχή του, που είναι πλούσια σαν το πιο πολύτιμο διαμάντι».

Ήταν εύκολο να διαχειριστείς τη δημοσιότητα που έφερε η τεράστια επιτυχία της σειράς;

«Νόμιζα πως ήταν εύκολο, αλλά τελικά δεν είναι... Αλλά δεν πειράζει, θα το φτιάξουμε», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved