Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Δεν είμαι τύπος που κάνει πλάκα όλη την ημέρα»
Media

Αλέξανδρος Τσουβέλας: «Δεν είμαι τύπος που κάνει πλάκα όλη την ημέρα»

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας είναι από τους πιο αγαπητούς stand up comedian.

Ο ίδιος που φέτος ανέλαβε και το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Ταξί», μίλησε για το ρόλο που παίζει το γέλιο στη ζωή του και για την πιο ωραία κούρσα της ζωής του μέχρι σήμερα.

Τι ρόλο παίζει το γέλιο στη ζωή σου;

«Κοίταξε, για μένα δεν υπάρχει γέλιο και κλάμα. Δεν υπάρχει και κωμωδία, γιατί είναι από ποια πλευρά βλέπεις τα πράγματα. Μπορεί, για παράδειγμα, να δεις κάποιον να σκοντάψει και να του φύγουν τα πορτοκάλια σε έναν δρόμο, να κυλήσουν σε μία κατηφόρα, να σε πιάσει νευρικό γέλιο και να το περιγράφεις σε φίλους σου και να γελάς δυο μέρες Αυτός ο άνθρωπος, όμως, που έχασε τα πορτοκάλια, μπορεί να μην έχει χρήματα για να πάρει άλλα. θέλω να πω ότι είναι πώς το βλέπει κανείς Το γέλιο είναι σημαντικό, γιατί κάθε μέρα δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα στο Διαδίκτυο από ανθρώπους που έχουν πάρα πολλά προβλήματα και μου λένε «Συνέχισε, βλέπουμε τα βίντεο σου», όπως και στον δρόμο, που συζητάω με ανθρώπους. Άρα, καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια «ευθύνη» σε αυτό που κάνουμε και πρέπει να το συνεχίσουμε. Γενικά, εγώ δεν βλέπω πολύ κωμωδίες και δεν είμαι ένας τύπος που κάνει πλάκα όλη την ημέρα, θα είχα τρελαθεί».

Πέρα από την ευθύνη που έχει, σου προκαλεί και άγχος;

«Όχι, η λέξη άγχος δεν υπάρχει στη ζωή μου. Το μοναδικό άγχος είναι να έχω την υγεία μου εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ και με περιβάλλουν. Επηρεάζομαι αν κάποιος από την οικογένεια μου, φίλος ή σύντροφος δεν είναι καλά. Δεν έχει αντίκτυπο στη δουλειά μου, αλλά το έχω σαν σκέψη στο μυαλό μου μέχρι να λυθεί. Δεν έχω το παραμικρό άγχος. Είμαι ήρεμος και αφοσιωμένος δεν με αγχώνει κάτι, γιατί και η αποτυχία είναι μες στο πρόγραμμα. Δηλαδή, αν κάνεις τη δουλειά σου και αποτύχεις, εντάξει, ίσως δεν έκανες για αυτό. Ίσως να ήσουν ανεπαρκής για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Αν δεν πάει κάτι, κόβεται και προχωράμε».

Ποια ήταν η πιο ωραία κούρσα της ζωής σου μέχρι σήμερα;

«Πέρα από το πρώτο ταξίδι με την τωρινή σύντροφο μου, ήταν όταν γλίτωσε ο σκύλος μου από ένα επικίνδυνο χειρουργείο και γυρνούσαμε στο σπίτι», είπε στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved