Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης τραυματίζεται βαριά! Η φωτό που το «πρόδωσε»
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης τραυματίζεται βαριά! Η φωτό που το «πρόδωσε»

Άγριες Μέλισσες: Τρέχουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι και η μια «βόμβα σκάει» πίσω από την άλλη.

Όσο εμείς παρακολουθούμε τη δίκη της Ελένης, έχει ήδη σχεδιαστεί μια ακόμη κίνηση που θα σοκάρει το χωριό. Ο Μιλτιάδης, που για άλλη μία φορά βλέπει να σέρνουν το όνομα του νεκρού παιδιού του στη λάσπη σοκάρεται και παίρνει μια απόφαση.

Έχει πάνω του ένα όπλο αποφασισμένος να καθαρίσει μια και καλή το όνομα του νεκρού παιδιού του. Πάει έξω από το σπίτι του Δούκα, ο οποίος εκείνη την ώρα φεύγει με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Όλοι σοκάρονται.

«Μιλτιάδη, άσε κάτω το όπλο, δεν είναι αυτά τα παιχνίδια για εσένα», του λέει ο Κωνσταντής, ενώ ο Δούκας του μιλάει ειρωνικά: «θα με σκοτώσεις; Κάνε το! Μια ζωή ένας δειλός ήσουν! Τι περιμένεις;» τον προκαλεί και ο Μιλτιάδης του απαντάει: «Σε είχα προειδοποιήσει να μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Γιάννο μου. Είμαι σίγουρος ότι εσείς τον σκοτώσατε, ο γιος μου δεν ήταν δολοφόνος», λέει και πατάει τη σκανδάλη. Στο σπίτι των Σεβαστών ακούν τον πυροβολισμό και βγαίνουν έξω.

Η Ανέτ μόλις αντικρίζει τον γιο της στο έδαφος μέσα στα αίματα καταρρέει.

Ο Μελέτης κείτεται στο έδαφος όμως για καλή του τύχη η σφαίρα δεν τον βγάζει από τη μέση, του αφήνει όμως ένα βαρύ τραύμα. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε εμείς από τη φωτογραφία που αλιεύσαμε στο Instagram.

Δες στη gallery πώς και πού τραυματίζεται ο Μελέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved