Media

Κρατερός Κατσούλης: Ξανά εκτός εκπομπής-Τι αποκάλυψε η Καραβάτου

Gossip-tv Team

Και σήμερα απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή του star, Στη φωλιά των Κου Κου!

Είναι η δεύτερη μέρα που ο ηθοποιός και παρουσιαστής είναι εκτός εκπομπής!

Χθες, 29 Σεπτεμβρίου είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την απουσία του Κρατερού Κατσούλη: «Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ, δεν ξέρω ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή, είναι η κατάσταση λίγο περίεργη. Του συνέβη κάτι χτες και μετά του συνέβη και κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας, την αγάπη μας και τα φιλιά μας και θα πάνε όλα πολύ καλά»!

Όπως πρώτο το gossip-tv.gr σας ενημέρωσε, ο Κρατερός αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, υποφέρει από λουμπάγκο κάτι που τον κρατάει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός παραμένει στο σπίτι του και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε σήμερα: «Είναι μια μέρα στην οποία πάλι δεν είναι εδώ ο Κρατερός μας. Θέλω να σας πω, ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει. Δε θέλω να κάνω δηλώσεις, γιατί και χθες είπα πως μάλλον σήμερα θα είναι εδώ. Ελπίζουμε όμως να είναι εδώ αύριο. Μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλύτερα».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved