GNTM 3: Αυτά είναι τα εντυπωσιακά έπαθλα του ριάλιτι
Media

GNTM 3: Αυτά είναι τα εντυπωσιακά έπαθλα του ριάλιτι

Το GNTM ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας στην ελληνική τηλεόραση, προσφέρει στους υποψήφιους, όχι μόνο τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια και να εδραιώσουν τη θέση τους στο χώρο του επαγγελματικού modelling, αλλά και να διεκδικήσουν μία σειρά από σπουδαία δώρα.

Αυτή τη σεζόν τα έπαθλα είναι εντυπωσιακά και ξεπερνούν σε αξία κάθε προηγούμενο.

Ο νικητής ή η νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Συνεχίζουμε με ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star. Αυτό είναι το επόμενο σημαντικό έπαθλο, στο «πακέτο», που προσφέρει φέτος το GNTM3!

Και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, υπάρχει συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Το συμβόλαιο, που θα υπογράψει ο νικητής ή η νικήτρια του GNTM3 με το πρακτορείο Elite London, θα είναι διετές.

Η Kirsty Reilly, Διευθύντρια της Elite London, δήλωσε σχετικά: “Η Elite London είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένη με τη συνεργασία, που θα έχει τη φετινή σεζόν με το Greece’s Next Top Model. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα, που θα αναδείξει τα κορυφαία ταλέντα του modelling στην Ελλάδα και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας στον τομέα της αναζήτησης νέων προσώπων. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τα μελλοντικά αστέρια της πασαρέλας”.

Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο, όλοι θέλουν τη νίκη, όλοι επιθυμούν να φτάσουν στην κορυφή!

Αλλά αυτή τη χρονιά έχουν και… πολλούς λόγους παραπάνω, για να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό: τα έπαθλα είναι πραγματικά ανεπανάληπτα και μοναδικά!

Is it a boy or a girl; Ό,τι και αν είναι, θα είναι σίγουρα GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved