Άγριες Μέλισσες αποκλειστικό: Το πιο ευχάριστο spoiler! Αναστάτωση στο Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες αποκλειστικό: Το πιο ευχάριστο spoiler! Αναστάτωση στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η στιγμή που το τηλεοπτικό ζευγάρι περίμενε διακαώς έφτασε!

Ο Κυριάκος και η Ουράνια περιμένουν το πρώτο τους παιδί και στο επεισόδιο της σειράς Άγριες μέλισσες που θα προβληθεί σήμερα (30-09) θα δούμε πώς το ζευγάρι μαθαίνει τα ευχάριστα!

Την ώρα που ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία ευθύνεται για την κατάσταση της Λενιώς, στο Διαφάνι το νέο της εγκυμοσύνης αλλάζει τη ζωή του ζευγαριού. Μετά από καβγάδες, αποκαλύψεις και ένα σκισμένο χαρτί διαζυγίου, οι δυο τους ολοκληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία.


Τι θα δούμε σήμερα (30-09)


Ο Κυπραίος συνεχίζει να ψάχνει τον άνθρωπο που ανάγκασε την Ελένη να παραδοθεί, στρέφοντας τις υποψίες του προς την οικογένεια Σεβαστού. Από την άλλη ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία ευθύνεται για την ομολογία της Ελένης.

Πώς θα αντιδράσει; H Βιολέτα κάνει μια πρόταση στον Μιλτιάδη που πιστεύει πως θα τον χαροποιήσει ενώ ο Κυριάκος και η Ουρανία έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους.

Ο Μελέτης αγοράζει τα χωράφια του Κλεομένη και ο Κωνσταντής τον αναγκάζει να ζητήσει διαζύγιο από την Πηνελόπη, μπροστά σε όλους.

Το ίδιο βράδυ, η Θεοδοσία ανακοινώνει μια σημαντική απόφαση στον Λάμπρο. O Κωνσταντής έρχεται αντιμέτωπος με τον Κλεομένη για τη συμφωνία τους όταν τον προλαβαίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved