Άγριες Μέλισσες: Σοκ για τη Βιολέτα! Χάνει τα λογικά του ο Μιλτιάδης
Media

Άγριες Μέλισσες: Σοκ για τη Βιολέτα! Χάνει τα λογικά του ο Μιλτιάδης

Άγριες Μέλισσες: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς. 

Ο Μιλτιάδης δεν αντέχει το βάρος των τύψεων και των ενοχών νια τον πυροβολισμό εναντίον του Μελέτη και χάνει τα λογικά του.


Η δίψα του Μιλτιάδη να εκδικηθεί τον Δούκα για τον θάνατο του Γιάννου τον οδήγησε σε μία σειρά από λάθη. Ο ίδιος πυροβολεί τον Δούκα, όμως ο Μελέτης μπαίνει μπροστά και θυσιάζεται για να τον σώσει. Ωστόσο, οι τύψεις του Μιλτιάδη πως τραυμάτισε σοβαρά τον ίδιο του τον ανιψιό τον κάνουν να λυγίσει.

Ο Μιλτιάδης μεταφέρεται στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του αλλά η κατάσταση του είναι άσχημη. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο έπειτα από ένα ξέσπασμα που έχει να κάνει κακό στον εαυτό του. Ο Λάμπρος και η Βιολέτα προσπαθούν με κάθε τρόπο να του δώσουν δύναμη και τον στηρίζουν.

Ωστόσο, εκείνος κάθε μέρα που περνάει βυθίζεται όλο και περισσότερο σε άσχημες σκέψεις και το μυαλό του παίζει περίεργα παιχνίδια. Μάλιστα, η Βιολέτα τον επισκέπτεται στην κλινική όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάσταση του.

Η γυναίκα απελπίζεται καθώς ο Μιλτιάδης μέρα με την ημέρα χειροτερεύει. Συνειδητοποιεί πως ο αγαπημένος της αρχίζει να χάνει τα λογικά του και μαζί με τον, Λάμπρο θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και τη θεραπεία του Μιλτιάδη.

Ανησυχούν πως ίσως φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμη χειρότερο κακό στον εαυτό του και παίρνουν την απόφαση να τον κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική, όπου εκεί θα εκτίσει και την ποινή του.

Η Βιολέτα είναι καταρρακωμένη από τις εξελίξεις αλλά ελπίζει πως ο Μιλτιάδης θα γίνει καλά και θα επιστρέψει κοντά τους σύντομα.

Πηγή: MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved