Media

Δημήτρης Αποστόλου:«Τέτοιο σίχαμα προϊόν σαν το Bachelor δεν υπάρχει»!

Gossip-tv Team

 Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε μεταξύ άλλων για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του, τον θάνατο της μητέρας αλλά και τα έχωσε στο Bachelor.

Ο Δημήτρης Αποστόλου είπε:«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου που κανιβάλησα τον εαυτό μου. Έδωσα μια σπρωξιά και τον πήγα πίσω αιώνες».

Και πρόσθεσε: «Τρία χρόνια πριν πεθάνει η μητέρα μου, είχα νιώσει ότι θα φύγει. Της λέω «σε τρία χρόνια φεύγεις». Μου λέει «από τι θα φύγω»; Την ρωτάω «τι αγαπάς πιο πολύ επάνω σου»; Μου λέει «το μυαλό μου». Της απάντησα «από αυτό θα φύγεις». Έπαθε εγκεφαλίτιδα από τη νόσο των τρελών αγελάδων. Κάποια στιγμή μου είπε μια φοβερή ατάκα. «Κάποια στιγμή θα φύγω, αλλά με εμένα τελειώνει ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη του». Αυτό μου τα έλυσε όλα. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κανενός. Είπα θα σώσω τον εαυτό μου για να σώσω τα παιδιά μου. Αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να κάνω την επανάκαμψη. Έκανα restart.

Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω τη ζωή μου ξανά. Πριν από μερικές μέρες έκλεισα τα 58 μου. Θέλω να κοιτάξω την υγεία μου. Δεν με νοιάζει για μένα. Τώρα να μου ερχόταν θα έφευγα με χαμόγελο. Δεν το πιστεύει κανείς. Είμαι κοσμοκαλόγερος. Απλώς θέλω να έχω 15 χρόνια ακόμα και εκεί που θα καταλάβω ότι οι δυνάμεις μου δεν με μου το επιτρέπουν να έχω φύγει. Βαριέμαι».

Όσο για το T Bachelor τόνισε: «Με το Bachelor επισημοποιούμε ότι η γυναίκα είναι ο δούλος του κόσμου. Δηλαδή, τέτοιο σίχαμα προϊόν δεν υπάρχει! Αυτή είναι η γυναίκα; Δεν ξέρω όταν τελειώνουν όλα αυτά τα θεάματα, πώς βγαίνεις έξω. Σκουπίδι ήταν η κοινωνία μας, σκουπίδι έμεινε, χειρότερο σκουπίδι θα συνεχίσει να είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved