Κεφαλογιάννης: Δεν φαντάζεστε πώς τον αποκαλούν οι τηλεθεατές του στο δρόμο
Media

Κεφαλογιάννης: Δεν φαντάζεστε πώς τον αποκαλούν οι τηλεθεατές του στο δρόμο

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μιλά για την εκπομπή του, αλλά και για τη σχέση που έχει χτίσει με τους τηλεθεατές του.

Η φετινή σεζόν, βρίσκει τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ξανά στον Alpha, με την εκπομπή του, Οδηγός Καλής Ζωής. Ο ίδιος μάλιστα μετρά αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πορείας, μέσα από εκπομπές και θέματα που σχετίζονται με την υγεία.

Μιλώντας για τη νέα σεζόν και τις αλλαγές λόγω του Covid-19, Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης αποκάλυψε πώς τον αποκαλούν οι τηλεθεατές του, όταν τον συναντήσουν τυχαία στο δρόμο.

Θεωρείτε ότι οι τηλεθεατές είναι πλέον πιο εξοικειωμένοι με θέματα ευ ζην και
υγείας;

Απολύτως ναι. Λαμβάνουμε χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερα μηνύματα από τηλεθεατές και πολλές φορές μένουμε έκπλη­κτα με τις γνώσεις τους για ένα θέμα. Συχνά αυτά που μας λένε μας βοηθούν σημαντικά να ξεκι­νήσουμε μια πιο Βαθιά έρευνα σε ένα θέμα πριν το παρουσιάσουμε. Προφανώς, το διαδίκτυο έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην υπερπληροφόρηση γύρω από ζητήματα υγείας, διατροφής, ευεξίας, ψυχολογίας, θετικό αλλά και αρνητικό. Σίγουρα οι Έλληνες και, κυρίως, οι γυναίκες, οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο κοινό της εκπομπής μας, είναι αρκετά ενημερωμένες πλέον για τέτοια θέματα.

Τι σας λέει ο κόσμος όταν σας συναντά στο δρόμο; Σας νιώθουν σαν τον "προσωπικό τους γιατρό";

Υπερβολή θα ήταν να με θεωρούν προσωπικό τους γιατρό, παρότι χαριτολογώντας με αποκαλούν "γιατρό". Ούτε κι εγώ θέλω να αισθάνονται έτσι, γιατί δεν είμαι γιατρός, ούτε μπήκα ποτέ σε αυτόν το ρόλο από την εκπομπή μου. Προσπαθώ, με την βοήθεια των ειδικών και την εμπειρία τόσων χρόνων, να επικοινωνήσω απλά την επιστημονική αλήθεια στο ευρύ κοινό, χωρίς να ευτελίζεται και να διατηρεί την επιστημονική της βάση.

Νιώθετε ότι σημαντικό οι επώνυμοι να βγαίνουν να μιλούν για ζητήματα υγείας που οι ίδιοι έχουν αντιμετωπίσει, δίνοντας το παράδειγμα;

Ο καθένας που αποφασίζει να μας μιλήσει για ένα θέμα, είτε είναι επώνυμος, είτε ένας άνθρωπος που ζει ανάμεσά μας, το κάνει συνήθως με κίνητρο να βοηθήσει κι άλλους, που είτε οι ίδιοι, είτε κάποιοι από το περιβάλλον τους βιώνουν κάτι παρόμοιο. Πιστεύω ότι είναι γενναία πράξη να μιλήσει κάποιος στην τηλεόραση για τόσο προσωπικά θέματα. Και είμαι σίγουρος ότι όσο τηλεθεατές ταυτίζονται με τις ιστορίες του, τόσο περισσότερη δύναμη αντλούν από την εκπομπή να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις.

ΠΗΓΗ:ΤΥΠΟΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved