Ναταλία Γερμανού: Τηλεοπτική «βόμβα»! Αποκάλυψε πότε αποχωρεί από την tv
Media

Ναταλία Γερμανού: Τηλεοπτική «βόμβα»! Αποκάλυψε πότε αποχωρεί από την tv

H Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πότε θα σταματήσει από την τηλεόραση αλλά και στο κατέβασμα των εκπομπών της Ελένης Μενεγάκη από το site του Alpha!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε στην κάμερα του Πρωινού: «Εργάζομαι επειδή το αγαπώ το επάγγελμα, αλλά και για βιοποριστικούς λόγους. Νομίζω ότι μόλις αισθανθώ ότι είμαι αρκετά ασφαλής θα απαλλάξω τον κόσμο από την παρουσία μου. Αστειεύομαι. Δεν σκοπεύω να μείνω πολύ ακόμη στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο γράψιμο θα μείνω πιο πολύ. Αλλά στην τηλεόραση κάποια στιγμή θα τα κρεμάσω τα μικρόφωνα και τα ακουστικά».

Θα έκανε ένα late night show; H ίδια είπε: «Μην με χτυπάτε εκεί που πονάω. Μην μου γυρνάτε το μαχαίρι στην πληγή. Θα ήθελα να αποχωρήσω με ένα ζωντανό late night show».

Όσο για τις κατεβασμένες εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το site του Alpha είπε: «Δεν υπάρχει το “Μες στην καλή χαρά”. Η Ναταλία είναι στον Alpha, αλλά η παλιά εκπομπή της όχι. Οι άνθρωποι του Alpha κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στο site; Ανοίγουν data; Για MB ή GB; Το γραφείο του Alpha απάντησε ότι το site δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων, αλλά χώρος για να μπορούν οι επισκέπτες να βλέπουν πράγματα που είναι αυτήν τη στιγμή στον αέρα ίσως,»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved